در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. این لیست به شما کمک می کند تا با توجه به مواد اولیه در دسترس، بتوانید منوی روزانه یا هفتگی متنوعی تهیه کنید. برای طرز تهیه کشک بادمجان ابتدا پوست بادمجانها را بگیرید. برنج آبکش شده را به کاسه تخمها اضافه کرده و بهآرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس قابلمهای را که برای پخت تهچین آماده کردهاید با روغن، چرب کنید. نصف مخلوط برنج را کف قابلمه بریزید و با پشت قاشق کف قابلمه فشار دهید.
- در این مطلب، سری به غذاهای سنتی و محلی معروف ایران میزنیم.
- ترکیبی از گوشت، سبزیجات، لوبیا، برنج و ادویههای مختلف باید چند ساعتی بپزد تا برای تبدیل شدن به یخنی لوبیا آماده شود.
- اگر سفر به تبریز را به زودی در برنامه خود دارید، حتما این مطلب را انتها بخوانید.
- یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و آن را در روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
در ادامه با ما همراه باشید تا این تهچین خوشمزه گرمساری را در خانه درست کنید. پیازو از قدیمیترین غذاهای زنجان است که ظاهری شبیه به اشکنه یا آش دارد و در گذشته بیشتر برای شام مصرف میشد. ماده اصلی پیازو، تورتا است؛ کفی که هنگام جوشاندن روغن زرد، از روی آن میگیرند و در زبان آذری به آن «ساری یاغ» میگویند. خورشت بامیه یک غذای اصلی است که در کنار چلو یا کته، سبزی خوردن، سالاد و ترشی سرو میشود. این غذای فوقالعاده مغذی برای وعده ناهار و شام در دورهمیهای خانوادگی مناسب است. کشکها را بههمراه کمی آب در یک ظرف بریزید تا خیس بخورند.
یکی از خوشمزهترین عصرانههایی که در بین غذاهای محلی ایران و مشهد وجود دارد، چنگالی است. بلکه هدف از چنگال انگشتان دست است که باید برای تهیه این غذا مورد استفاده قرار بگیرد. نان بیات خرد شده، عسل یا شکر تنها موادی هستند که برای پختن چنگالی نیاز دارید. برای تهیه چنگالی باید نانها را در روغن سرخ کنید و هر کدام از شیرینیجات که گفتیم (یعنی عسل یا شکر) را به آن اضافه کنید. برای این که یکی دیگر از آشهای خوشمزه ایرانی را امتحان کنید آماده هستید؟ آش یخ یکی دیگر از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است که میتوان گفت خاصتری آش ایرانی محسوب میشود.
در این میان ماهیهای چربتر مثل ماهیهای آزاد، ماهی قزل آلا، ساردین و… جزو سالمترین انواع ماهیها به شمار میروند. به همین دلیل توصیه میکنیم در تهیه ماهی شکم پر به سراغ این دسته از ماهیها بروید. ماهیهای چرب درصد امگا ۳ بالایی دارند و همین مسئله باعث بهبود عملکرد درست بدن و مغز میشود. قوروت بادمجان یکی از غذاهای محلی استان خراسان و بیرجند است.. برعکس بلغور پلو تهیهٔ قوروت بادمجان کمی مشکل است، چراکه نیاز به سابیدن کشک دارد. گمنه یا للک یکی از غذاهای سنتی بوشهر، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد (لرها به این غذا گِوِنه میگویند) است.
غذای سنتی مونا در انتاریو، با در نظر گرفتن منویی متفاوت، گزینه خوب و قابل اعتمادی است. در منوی این کیترینگ فعال در تورنتو، علاوه بر غذاهای سنتی ایرانی، فینگرفودهای ایرانی و فرنگی، میتوانید انواع کیک را هم سفارش دهید. منوی این رستوران شامل انواع غذاهای خوشمزه سنتی و قلیان میشود و میتوانید ساعتها در کنار خانواده و دوستان، از دورهمی خود لذت ببرید. رستوران سنتی سیمرغ یکی از معروفترین رستوران های سنتی تهران محسوب میشود که در محدوده خیابان شریعتی و بهار شیراز قرار دارد.
آبگوشت یا دیزی غذای سنتی پرطرفدار
70 غذا که به یک خطه و منطقهی خاص تعلق دارند و با شیوهای منحصربهفرد توسط افراد محلی آن منطقه طبخ میشوند را ، به شما معرفی میکنیم. کشور ما هم با توجه به اقوام مختلفی که دارد، در غذا از فرهنگ و پیشینهای قوی برخوردار است و در هر نقطه از ایران میتوانیم غذاهای خوشمزه و خاص و فوق العاده پیدا کنیم. با هم به گوشهگوشه دنیا سفر میکنیم تا با شگفتیهای بیپایان آن آشنا شویم. از اقیانوسها میگذریم، در جنگلها ماجراجویی میکنیم، قلب کویر را میشکافیم و در کوچهپسکوچههای شهرهای کوچک و بزرگ به صدای سفر گوش میدهیم. اگر میخواهید گردشگر را حتی در خانهتان تجربه کنید، با من همراه باشید. از آنجا که کشور ما خاک حاصل خیز فراوانی دارد، شالی کاران در مناطق مختلف به کشت برنج می پردازند.
کبه و قلیه میگو از غذاهای سنتی و لذیذ به شمار به شمار میآیند. قم شهری زیارتی و دارای جاذبههای گردشگری معنوی، طبیعی و تاریخی متعدد است, اما بد نیست بدانید که این شهر غذاهای سنتی پرطرفدار نیز دارد. کوفته سیرابی و دنده پلو ایلامی از غذاهای محبوب این استان به شمار میروند. غذاهای محلی اردبیل که دارای سابقهٔ تاریخی هستند، امروزه یکی از جاذبههای گردشگری این استان به شمار میآیند.
۳۰- خورش مرغ افشاری
درست است که فلافل یک غذای محلی خوزستانی معرفی میشود اما در تمام شهرهای ایران پر شده از مغازههای فلافل فروشی. به خاطر ارزان بودن مواد اولیهای که برای پخت فلافل استفاده میشود، قیمت نهایی آن خیلی مقرون به صرفه از آب درمیآید. به همین دلیل هم هر محلهای مجله خبری غذای های ارگانیک در تهران یک فلافل فروشی دارد. نخود پخته، ادویه و تخممرغ همراه با مقداری فوت کوزه گری در تهیه فلافل مورد استفاده قرار میگیرد. اگر به اهواز سفر کردید و خواستید فلافل اهوازی بخورید، شبها به خیابان لشکرآباد سر بزنید تا طعم اصیل فلافل را بچشید.
هویج پلو شیرازی مجلسی را میتوان بهجای مرغ با گوشت قلقلی یا حتی بوقلمون هم درست کرد. برای درست کردن هویج پلو با گوشت قلقلی، گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و ادویههای دلخواه مخلوط کرده و از آن کوفته قلقلی درست کنید. سپس آنها را سرخ کنید و در زمان سرو، روی هویج پلو بریزید.