شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای شیراز و طرز تهیه آنها آشنا شوید. در سفر به کیش میتوانید انواع غذاهای ایرانی و بینالمللی را در رستوران های کیش میل کنید. انواع و اقسام رستورانها، بهترین و خوشمزهترین غذاها را برای شما سرو میکنند. ولی اگر میخواهید با فرهنگ و آداب و رسوم واقعی مردم محلی کیش آشنا شوید، لازم است تا غذاهای سنتی جزیره کیش را امتحان کنید که در مجله گردشگری علیبابا برای شما توضیح دادهایم.
- عمر آدمی اجازه نمیدهد تا به همه جا سفر کند، اما میتوان بر بال قلم نشست و بر فراز آسمان خیال پرواز کرد.
- در صورت تمایل میتوانید لیمو عمانی نیز در خورشت بریزید که برای این منظور باید با چنگال تعدادی سوراخ در آن ایجاد کنید و برای نیم ساعت در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
- داخل صدف مروارید ساز که به آن «محار» میگویند، بخش گوشتی کوچکی وجود دارد که البته همه آن خوراکی نیست.
- همین مسئله باعث میشود اغلب به زنان باردار توصیه شود از خوردن این ماده غذایی خودداری کنند.
- شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان خوزستان و طرز تهیه آنها آشنا شوید.
پیازها را نگینی کرده و در روغن سرخکنید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و بگذارید طلایی شوند. سپس زردچوبه و فلفل را به میزان دلخواه به آن اضافه کنید. بادمجانهایی که از قبل سرخ کردید را به مخلوط اضافه کرده و با گوشتکوب یا قاشق حسابی بکوبید تا له شوند. میتوانید کشک را با آب مخلوطکنید و به مواد اضافه کنید تا همراه آنها بجوشد. میتوانید کشک را در انتها موقع میل کردن به غذا اضافه کنید. سرزمین ایران تنوع آب و هوایی و فرهنگی زیادی دارد، بنابراین شاهد گستردگی غذایی زیادی در آن هستیم.
در طرز تهیه شیر برنج از شیر و برنج استفاده و با دارچین به آن عطر و طعم داده میشود. در فهرست غذاهای ایرانی شیر برنج هم یک غذای صبحانه است و هم ناهار و شام. طرز تهیه خورش ماست در شهرهای شمالی و همدان هم مشابه است و شکر، خلال یادام و پسته جزو اصلی آن به شمار میروند. «خورش مرغ افشاری» همان خورش مرغ است که در آن قیسی هم به کار میرود. برای خوشمزه شدن این غذای ایرانی، در طرز تهیه خوش مرغ افشاری از زعفران استفاده کنید. در میان دستور انواع غذای ایرانی، «آبگوشت متنجنه یا متنجون» یک غذای اصالتا کرمانی و متعلق به رفسنجان است.
پس از پخت برنج و عدس، سبزی خرد شده، پیاز داغ و شلغم را در قابلمه بریزید تا با هم بپزند. در همین حین، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آنها را بهشکل کوفته قلقلی دربیاورید و در آش حال در جوش بریزید.
شیرین پلو قزوینی
در دوران مدرسه خیلی از زنگ تفریحها را با خوردن سمبوسهای که بوفه مدرسه آماده میکرد، سر میکردیم. و همچنین شما می توانید زمان اقامت در اهواز در یکی از ویلا های اهواز این غذای لذیذ را تجربه کنید. در خطه جنوبی کشورمان از آنجایی که شغل اکثر مردم ماهیگیری است، غذاهای زیادی بر پایه ماهیهای مختلف پخته میشود. گوشت ماهی با ادویههای خوش عطر جنوبی و البته مقداری جادو که از دستان هنرمند آشپزهای خوزستانی میچکد، ترکیب میشود تا غذاهای محلی خوشمزه جنوبی را خلق کند. اگر به استان خوزستان سفر کردید، از غذاهای آنها نوش جان کنید و لذت ببرید. به هر گوشه از ایران که سفر کنید اقوامی را میبینید که با توجه به طبیعت و فرهنگشان غذاهای سنتی لذیذی دارند.
طرز تهیه آش سبزی شیرازی با گوشت گردن بوقلمون
خورش خانگی بهآلو بهخصوص در فصل زمستان بسیار دلچسب است. خورشت دوغ پای یا دوغ پی، یکی از غذاهای مشهور سیستان و بلوچستان است که به دلیل ظاهرش، خیلیها آن را با قیمه اشتباه میگیرند. اوماچ آش یا آش عوماج یکی از قدیمیترین و خوشمزهترین مجله خبری غذای های ارگانیک غذاهای محلی کرمان است که سرشار از مواد معدنی و مغذی است. ترکیبات اصلی این آش را چغندر، عدس، پیاز، آرد گندم، سیاهدانه، میتخم (تخم شوید)، کسرک (زنیان)، زیره، نعناع داغ، تلف (قرهقروت)، اسفناج، جعفری، گشنیز، نمک و زردچوبه تشکیل میدهند.