برای درست کردن زیره پلوی خوشمزه به ۴ قاشق غذاخوری زیره نیاز دارید. سپس قسمت چوبی کلم یعنی مغز کلم را به صورت مخروطی با کارد تیزی در میآوریم و داخل آب جوش قرار دهیم تا برگها کمی نرم شوند؛ سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگها را جدا میکنیم. بعد از آن برنج را شسته و در یک قابلمه ریخته با کمی نمک (و در صورت دلخواه زعفران) میگذاریم تا نیم پز شوند. سس روی این کلم بسیار خوشمزه است و طعم خاصی به آن خواهد داد.
دلمه برگ مو، دلمه گوجه، دلمه بادمجان و دلمه فلفل دلمه از معروف ترین آنها است. از بین دلمهها دلمه برگ مو محبوبیت بیشتری دارد و به دلیل وجود برگهای تازه ترش، این دلمه را در فصل بهار تهیه میکنند. مواد داخل دلمه ترکیبی از گوشت چرخکرده ، سبزی دلمه، پیاز و لپه تشکیل میشود. سپس گوشت چرخ کرده را با سیب زمینی و پیاز رنده شده ترکیب کنید.
طرز تهیه اشکنه اصیل ایرانی؛ لیست ۱۵ اشکنه لذیذ و ساده
استفاده از خلال پسته در این غذا سلیقهای است اما رنگ و مزه خوبی به غذای شما میدهد. بعد از اینکه برنجتان را آبکش کردید، آلبالوها را لابهلای برنج بریزید و آن را دم کنید. که شامل25 آیتم غذای ایرانی شامل غذاهای مهمانی، غذاهای نانی، خورشی، کبابی و گوشتی است.
در این قسمت شما را با چند غذای مجلسی ایرانی آشنا میکنیم تا بتوانید در مجالس مهم خود برای مهمانانتان سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. انواع همبرگر و پاستا و ترکیب غذاهای سنتی ما با غذاهای جدید مثل لازانیا این لیست را کامل می کنند. این تنها بخشی از لیست بلند بالای غذاهای ساده ایرانی است.
۱۶- انواع کباب
اگر بخواهید از اسم ترشی تره این برداشت را داشته باشید که یک چاشنی مثل ترشی است که میتوانید در کنار غذای اصلی آن را میل نمایید سخت در اشتباه هستید. ترشی تره نوعی خورشت است که در گیلان و مازندران طبخ میشود. ولی اگر از اسم آن حدس زدید که ترش است در این مورد موفق بوده اید چون بی اغراق واقعا ترش است و اگر علاقه به غذاهای ترش دارید پیشنهاد میکنیم این خورشت بی نظیر را حتما امتحان کنید. دیزی یا آبگوشت از قدیمی ترین، لذیذترین و مقوی ترین غذاهای اصیل ایرانیست.
اما شما میتوانید کشک کدو را به روشی دیگر و به سبک مازندرانی نیز تهیه کنید. در این کشک کدو از کدو حلوایی به جای کدو سبز استفاده میشود. در اولین مرحله از طرز تهیه مجله خبری غذای های ارگانیک ته چین آلبالو با مرغ باید مرغها را به تکههای کوچک برش دهید. سپس آنها را در یک ظرف بریزید و مقداری آب لیموترش تازه، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه پیازها نرم و طلایی شدند، به قابلمه شنبلیله و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و با یکدیگر تفت دهید. تفت دادن را تا زمانی که رنگ سبزیها تیره شود و آب آنها تبخیر شود ادامه دهید. برای تهیه بورک حلزونی با قارچ و مرغ از خمیر یوفکا استفاده میکنیم. این خمیر در اکثر فروشگاهها و سوپرمارکتهای بزرگ موجود است. سپس مرغ را که از قبل پاک و ریز کردهایم با پیاز و ادویهجات کمی تفت میدهیم.
البته که بایددر استفاده از لیمو عمانی دقت کنید که ترشی خورشت نهایی به قاعده باشد. پیاد داغ، زردچوبه، لپه را مخلوط میکنید و گوشت را اضافه میکنید. تنوع غذایی ایران، مخصوصا غذاهای خوشمزه بسیار زیاد است، البته برای پخت خوشمزهترین غذاهای ایرانی باید با دستور پخت آنها آشنا بود. برای مشاهده دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه ایرانی میتوانید سری به دسته بندی آرسس کوک بزنید و در بخش وعده اصلی غذا این دستور پختها را مشاهده کنید. برای پخت زرشک پلو با مرغ به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی، ابتدا باید مواد اولیه آن را آماده کرد.
طرز تهیه خورش به آلو مجلسی و اصول پخت خورش به آلو
یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی که با گوشت میتوانید درست کنید، خورشت کنگر است. برای تهیهی آن ابتدا باید خار و ریشه اضافی آن را بگیرید. برای تهیه قیمه با سیب زمینی ابتدا پیازها را سرخ میکنیم.
لوبیا قرمز نیز نقشی اساسی در قرمه سبزی ایفا می کند اما در برخی شهرهای ایران از لوبیاهای دیگری استفاده می نمایند برای مثال مردم آذربایجان از لوبیای چشم بلبلی استفاده میکنند. یکی از بهترین غذاهای ایرانی که در مراسم های مختلف (مانند عروسی) سرو می شود، زرشک پلو است. زرشک پلو با استفاده از زرشک، زعفران و برنج سفید تهیه می شود و علاوه بر طعم فوق العاده، ظاهر بسیار مطبوعی نیز دارد. این غذای پرطرفدار در ایران همیشه در مراسم رسمی یا غیررسمی یافت می شود. رشته پلو که از انواع غذاهای ایرانی میباشد که در روز های خاص به عنوان رسومات ایرانی این غذا سرو میشود و به همین دلیل از انواع غذای مجلسی ایرانی محسوب میشود. کلم پلو شیرازی که بسیار معروف است و در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج مجلسی نیز قرار میگیرد.
- درستکردن رولت تخم مرغ به قدری آسان است که دیگر لازم نیست آن ر…
- در اینجا تعدادی از معروف ترین و شناخته شده ترین غذاهای ایرانی را برای گردشگران خارجی معرفی می کنیم.
- برای تهیه بورک حلزونی با قارچ و مرغ از خمیر یوفکا استفاده میکنیم.
- این خورشت لذیذ هم به تنهایی و هم به همراه ماهی دودی در شمال سرور میشود.