اما آنچه در این مطلب پیش روی شما قرار خواهد گرفت فهرستی از بهترین غذاهای شمال است که پیشنهاد می کنیم در سفر به شمال انتخاب و امتحان نمایید. یکی دیگر از غذاهای اصیل مازندرانی که بسیار پرطرفدار است و خیلی سریع هم آماده میشود را میتوان هاوریش کدو معرفی کرد. برای تهیه این غذای مازندرانی باید کدو سبز، جعفری، تخممرغ، سیر، پیاز، رب گوجهفرنگی، روغن و ادویههای مورد نیاز را با هم ترکیب کرده و پس از پخت، صرف کنید. ماهی نباید بیشتر از سه تا چهار دقیقه در خورش بپزد؛ زیرا ماهیهای سرخ شده خیلی زود له میشوند و شکل خود را از دست میدهند.
آدرس رستوران سنتی کابانا کباب
همه این ها در کنار عشق به نویسندگی باعث شده تا عضو تیم فیدیلیو بشم. دیگر رستوران گیلانی معروف و با سابقه در محله شیخ بهایی قرار دارد و نام آن گیلک است. این اصول را از چیدمان و نحوه ارایه سرویس تا نوع سرو غذا میبینید و از بابت آن هم شگفت زده خواهید شد. برای مطالعه طرز تهیه مرجو خورش یا خورش عدس سبز به روش طالقان و گیلان روی لینک مطلب کلیک کنید. اگر از خواص درمانی سیر خبر دارید و دلتان هم برای آن، لک زده اما به خاطر بویی که ممکن است اطرافیان را آزار دهد، از خوردن آن امتناع می کنید یک پیشنهاد ویژه برایتان داریم.
- ویترهای بارکو اصالتا رشتی هستند و با مهمانان شمالی رستوران با گویش گیلکی صحبت میکنند.
- همچنین برای اینکه طعم غذای شما بهتر شود، کافیست مرغ را در حین پخت دو بار از فر خارج کنید و به آن زعفران و کره بمالید.
- ترکیبی بینظیر و وسوسهانگیز از گوجه، بادمجان، سیر و ادویهجات که میتوان در میان وعده، پیشغذا یا شام آن را میل کرد.
- برای طبخ این غذا از ماهی قزلآلا، سیر، پیاز، سبزی شامل گشنیز، جعفری و شنبلیله،، رب انار، نمک و فلفل و زردچوبه استفاده میشود.
شما می توانید از طریق ارتباط با کارشناسان لوکس ویلا بهترین ویلاهای تنکابن با بهترین قیمت ها و امکانات را رزرو کنید. اگر میخواهید اوقات خوشی را در رستوران قلعه برای خود رقم بزنید، برای دسترسی به رستوران باید به بخش شرقی تنکابن مراجعه کنید. در بخش شرقی تنکابن وارد یکی از خیابان های انقلاب یا جاده بسکلایه شوید تا در انتهای به روستای خرم آباد برسید. در جنوب روستای خرم آباد هم وارد جاده قلعه گردن شوید تا در انتهای جاده هنگامی که به قلعه گردن رسیدید، در جنوب روستا رستوران قلعه را مشاهده کنید. نمیشود که به شمال بیایید و از خیر غذاهایی که با ماهی پخته میشود بگذرید. اگر از طرفداران آش هستید حتما بشته واش را امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
جوجه خروس را به گیلکی «طلا کوله» می نامیدند و اسم این خورشت هم«طلا کوله غورابه» بود. دو آش یا همان آش دوغ، یکی از محبوبترین آشهای شمال ایران است که از برنج نیمدانه، دوغ، نخود، کدو حلوایی، سیرداغ، پیازداغ، نعناع داغ و سبزیجات شامل اسفناج، نعناع، شوید، تره، گشنیز و جعفری تهیه میشود. جهت تزیین واویشکا از سیب زمینی سرخ کرده می توانید استفاده کنید و به جای گوجه از رب گوجه فرنگی بهره مند شوید.
آدرس رستوران ستاره سو تنکابن
اگر از طرفداران خورشت فسنجان هستید آغوز مسما را نیز حتما امتحان کنید چرا که این نوع غذای شمالی در واقع با اندکی تفاوت همان خورشت فسنجان معروف است برای تهیه آغوز مسما شمالی ها از گوشت اردک یا مرغابی استفاده می کنند. استفاده از دانه های ساییده انار نیز در این غذا از دیگر تفاوت های آغوز مسما با خورشت فسنجان است. پودر گردو، رب انار و شکر از دیگر ترکیباتی است که در این نوع غذا در شمال کشور استفاده می شود.
آدرس کافه دا تنکابن
برای تهیه این خورشت میتوان گوشت اردک، غاز یا بلدرچین را جایگزین گوشت مرغ کرد. صرف این غذا به دلیل وجود دانههای انار در آن یک انتخاب خوب برای شب یلدا محسوب میشود. شاید اسم این غذای محلی کمی عجیب به نظر برسد، اما اسپناساک در حقیقت همان خورشت اسفناج بوده که ممکن است بارها آن را میل کرده باشید. مجله خبری غذای های ارگانیک اسپناساک نام محلی خورشت اسفناج در مازندران است، اما طعم آن با تمام خورشتهای اسفناجی که تابهحال میل کردهاید، کاملا متفاوت است. رستوران گیلانی که هم در دکوراسیون و هم در سرویس دهی مشتریها را راضی نگه داشته و علاوه بر آن منو بسیار خوب آن با قیمتهای مناسب همه را راضی نگه داشته است.