لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت مجله تصویر زندگی-غذای های ارگانیک

سوپ هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذا برای سرماخوردگی و غذای رژیمی مناسب است. برای سوپ معمولاً از عصاره گوشت مرغ یا آب مرغ استفاده می‌کنند. برای تهیه آن همان‌طوری که از اسمش پیداست به سیب زمینی و پنیر پیتزا نیاز داریم. سیب زمینی‌ها را کاملاً بشویید و به صورت یک اندازه خلال کنید. برای ادامه طرز تهیه آب دوغ خیار به مقاله آن مراجعه کنید.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی

برای خوشمزه شدن این غذای ایرانی، در طرز تهیه خوش مرغ افشاری از زعفران استفاده کنید. در لیست انواع غذاهای ایرانی، برخی غذاها قدمت طولانی دارند و البته ممکن است به یک شهر یا منطقه خاص کشور باشند. این غذاها معمولا جزو غذاهای پرطرفدار ایرانی به حساب می‌آیند. سفره‌های ایرانی مملو از رنگ و نمایانگر فرهنگ غنی و پربار این مرز و بوم است. تنوع غذاهای ایرانی به دلیل هم‌نشینی اقوام مختلف در طی این سالیان با ایرانی‌ها و به دلیل سنت‌ها و مراسمات گوناگون، بسیار زیاد است.

باقالی پلو

بسته به نوع و میزان رب انار به کار رفته در این خورشت، رنگ آن از قهوه‌ای روشن تا تیره متغیر است. خورشت فسنجان را می‌توانید با برنج ساده یا زعفرانی میل کنید. طبخ فوق العاده خوشمزه زرشک ‌پلو در کنار ظاهر بسیار زیبای آن می ‌تواند هر سفره را به زیباترین شکل تغییر دهد. یکی از محبوب ترین و مجله خبری غذای های ارگانیک، زرشک پلو با مرغ بوده که در سراسر دنیا نیز شهرت کافی توانسته برای خود به دست آورد.

خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

و در آخر هم می‌رسیم به خورشت بسیار خوشمزه‌ی فسنجان، که عطر و طعم آن هوش از سر آدم می‌برد. طرز تهیه‌ی آن به این صورت است که گردوی آسیاب شده، رب انار و گوشت چرخ‌کرده‌ی قلقلی شده یا مرغ را چند ساعت روی حرارت ملایم قرار می‌دهند تا آرام آرام بپزد و جا بیفتد. این غذا را در شهرهای مختلف به شکل‌های مختلفی درست می‌کنند.

برای مشاهده‌ی ادامه مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی به روش گیلانی‌ها اینجا کلیک کنید. فلافل را در جنوب ایران با ادویه‌های مخصوص مانند پودر زیره سبز یا سیاه درست می‌کنند. برای تهیه این غذا ابتدا نخودها را از یک روز قبل خیس کرده تا نفخ آن کاملاً از بین برود. برای ادامه‌ی مطلب طرز تهیه سالاد الویه بر روی لینک کلیک کنید.

اگر در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نکات کلیدی گرفتن بوی زهم مرغ را رعایت کنید، یک غذای ایرانی عالی مجلسی برای مهمانی‌ها خواهد بود. باقالی پلو یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی به شمار می‌آید. این غذا که در تمام نقاط کشور تهیه می‌شود طرفداران زیادی در مین خارجی‌ها نیز دارد. مواد اصلی این غذا بسیار ساده است و از ترکیب مرغ، برنج، باقالا و شوید خشک آماده می‌شود.

  • معمولا ته چین با مرغ سرو می‌شود اما شما می‌توانید آن را با گوشت هم درست کنید.
  • ولی واقعا یک مقدار که به این شعر بیشتر دقت می‌ کنید می بینید که باز هم غذا خوردن از مهم ترین ارکان زندگی هر فرد است چون برای اینکه یک فرد به تجربه کافی برسد ضروری است!
  • مرغ ناردونی یا خورش ناردون یکی از غذاهای لذیذ محلی شمالی است که با شروع فصل انار که فصل سردتر سال است بیشتر طبخ میشود.
  • ته چین مرغ که جز پرطرفدارترین غذاهای ایرانی محسوب میشود و در مجالس و عروسی ها نیز از آن استفاده میشود.
  • مواد داخل دلمه ترکیبی از گوشت چرخ‌کرده ، سبزی دلمه، پیاز و لپه تشکیل می‌شود.