اگر تمایل دارید میتوانید از کلم قمری هم استفاده کنید. بهتر است برای خرد کردن کلم پیچ آن را بهقدری برش بزنیم که در زمان خوردن بهراحتی در قاشق جا شوند. کلم قمری را هم میتوانید همانند خلالکردن سیبزمینی برای سرخ کردن خرد کند. عدس خیس شده را آبکش میکنیم و بعد آنرا داخل قابلمه میریزیم و روی آنرا آب میریزیم، به طوری که حدودا دو بند انگشت آب بالاتر از سطح عدس باشد. در مرحله اول برای تهیه مرصع پلو برنج ها را پاک کنید و بشویید و دو الی سه ساعت در آن بگذارید تا خیس بخورد.
۷- از بهترین غذاهای ایرانی ، باقالی پلو
برای مشاهده دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه ایرانی میتوانید سری به دسته بندی آرسس کوک بزنید و در بخش وعده اصلی غذا این دستور پختها را مشاهده کنید. این غذا که جز غذاهای شیک و مجلسی ایرانی نیز محسوب میشود، طرفداران زیادی دارد و در بیشتر رستورانها به عنوان غذای اصلی پخت میشود. مزه خوب و متفاوت خورش فسنجان به علت مواد اولیه آن است. از موادی هستند که این غذا را به عنوان خوشمزهترین غذای ایران قابل مصرف میکنند. برای شب یلدا و شب عید نوروز، «سبزی پلو با ماهی»، یکی از بهترین غذاهای ایرانی در لیست بلند بالای غذاهای ایرانی خوشمزه است که بسیاری از خانوادههای ایرانی را دور هم جمع میکند. طرز تهیه سبزی پلو با ماهی در همه شهرهای ایران شبیه است ولی نوع ماهی معمولا در شمال و جنوب کشور فرق میکند.
امیدواریم که سایت “سیری در ایران” برای شما مفید بوده و بتوانید از مطالب آن بهره کافی ببرید. اگر از محتوای سایت راضی بوده و استفاده کردید، برای حمایت از ما، سایت را به هموطنان دیگر نیز معرفی نمائید. این تیم امیدوار است با تلاشش باعث ارتقای سطح آشپزی ایران شود.
- از محبوب ترین آش های ایرانی که در لیست بهترین غذاهای ایران از دید گردشگران خارجی قرار گرفته است” آش رشته”نام دارد.
- در بعضی مناطق همزمان با اضافه کردن گردو، بجای آب از آب انار برای پخت گوشت استفاده میکنند که باعث ترشی غذا میشود.
- برای شروع طرز تهیه کباب مشتی اصفهانی، پیاز رنده شده را بعد از گرفتن آب آن، به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
- اگر در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نکات کلیدی گرفتن بوی زهم مرغ را رعایت کنید، یک غذای ایرانی عالی مجلسی برای مهمانیها خواهد بود.
بعضی از آن ها عام تر بوده و هر ایرانی، دست کم یکبار آن ها را نوش جان کرده است. انواع کتلت و شامی، غذای مناسبی برای وعده شام یا مهمانی های عصرانه هستند. در لیست غذا های ایرانی، کتلت و شامی هایی را می بینیم که در طبخ آن ها از حبوبات استفاده می شود. اگرچه پختن کوفته تبحر خاص خود را می طلبد اما باز هم افراد زیادی می خواهند توپک های این غذا را با دستان خودشان درست کنند. عدس پلو که جز غذاهای مجلسی ایرانی بوده و در نذورات و مجالس رسمی نیز سرو میشود.
هر کدام از این غذاهای محبوب ایرانی طرفداران خاص خودشان را دارند. بسیاری از توریستها، ایران را با غذاهای منحصر به فردش می شناسند و برای چشیدن طعم آنها به کشورمان سفر میکنند تا با فرهنگ غذایی ما آشنا شوند. چه خوب است که ما هم انواع غذاهای محلی و سنتی کشورمان را بشناسیم و حداقل یک بار در عمرمان چشیدن طعم آنها را تجربه کنیم. برای پیدا کردن هرکدام از این غذاها به لیست بهترین رستوران های تهران و شهرهای دیگر مراجعه کنید. «کوفته سبزی» یکی از غذاهای ایرانی و جزو غذاهای اصیل شیرازیهاست.
آلبالو پلو
قورمه سبزی به خاطر وجود لیموی عمانی و آبقوره کمی مزه ترش دارد و محبوب دل بسیاری از شکمگردان ایرانی است. خورشت قورمه سبزی در شهرهای مختلف ایران، دستورهای پخت متفاوتی دارد. مادهی اصلی این غذا همانطور که از نامش مشخص است، سبزی است و سبزی آن تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله می باشد که برخی علاقه مند هستند در آن شنبلیله استفاده نشود. کوکو یک غذای ساده و نونی است که بیس اصلی آن سیب زمینی و تخم مرغ یا سبزیجات است.
شاید برای خیلی از شما این سوال باشد که پر طرفدار ترین غذاهای ایرانی کدام هستند؟ و یا معروف ترین غذای سنتی ایران چیست؟ در این مطلب به معرفی مجله خبری غذای های ارگانیک مخصوص هر شهر میپردازیم. «قورمه سبزی» یا خورش سبزی از بهترین غذاهای ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور به شیوه مشابهی پخته میشود. طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و جا افتاده به عنوان یک غذای ایرانی اصیل اصلا سخت نیست و کافی است فوت و فنهای پخت آن را به کار ببندید.
البته در این خورشت به جای گوشت از مرغ نیز میتوانیم استفاده کنیم. برای تهیه خورشت کدو، پیاز و سیر را پوست بگیرید و بشویید. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و سیر را رنده کنید.
برای تهیه رشته پلو ابتدا باید برنج آن را یک الی ۲ ساعت خیس کنید. سپس قابلمه را روی گاز قرار میدهیم و به آن نمک اضافه کرده و میگزاریم تا آب به جوش بیاد. رشته پلویی را کمی تقت میدهیم و به برنجمان که در حال جوش است اضافه میکنیم. سپس پیاز ها را نگینی خورد در روغن سرخ کنید در حدی که طلایی شود. گوشت گوساله را روی تخته آشپزخانه ریز ریز کنید ، بعد بشویید و زمانی که آب گوشتها در ابکش کشیده شد داخل پیاز داغ تفت دهید.