معرفی بهترین غذاهای ایرانی 40 غذای سنتی ایرانی سیری در ایران احمد فود-غذای های ارگانیک

این آش سنتی منطقه یاسوج بیشتر در فصل زمستان خورده می‌شود. گیاه لیزک به تره شباهت دارد و معمولا به‌صورت خشک یا تازه در تهیه انواع پلوها و آش‌های استان کهگیلویه و بویراحمد به کار گرفته می‌شود. شله ماسی، شله دووی، شله ماستی یا شله دوغی، یکی از غذاهای ساده و محلی کهگیلویه و بویر احمد است که با برنج، دوغ، پونه و پیاز داغ درست می‌شود. کرمان، یکی از پنج شهر تاریخی ایران در جنوب شرقی کشور است که با شرایط اقلیمی و کویری، یکی از بهترین مقاصد گردشگری ایران به شمار می‌آید. تجربه آرامش و سکوت کویر در کنار جاذبه‌های تاریخی و طبیعی کرمان، سفری به‌یادماندنی را در ذهن شما رقم خواهند زد که بدون شک این تجربه، بدون امتحان کردن غذاهای محلی و بومی تکیمل نخواهد شد.

انواع دلمه اصیل ایرانی

چلو گوشت هم که از غذاهایی است که نیازی به تعریف و تمجید ندارد و تمام کسانی که غذاهای حاوی گوشت را می پسندند، عاشق این غذای خوشمزه و گران قیمت می باشند. در ادامه گردشی خوشمزه مابین غذاهای سنتی کاشان می‌زنیم و چند تا از معروف‌ترینشان را معرفی می‌کنیم تا با چشیدن این غذاها طعم خوشی به سفرتان ببخشید. البته لیست کامل‌تری از این غذاها را می‌توانید در مطلب غذاهای محلی کاشان در مجله جاجیگا بخوانید.

  • کشک‌بادمجان یکی از پرطرف‌دارترین پیش غذاهای سنتی ایرانی است.
  • در منوی غذای ایرانی، «میرزا قاسمی» به عنوان یک غذای ایرانی خوشمزه با اصالت شمالی، جایگاه ویژه‌ای دارد.
  • این لیست به شما کمک می کند تا با توجه به مواد اولیه در دسترس، بتوانید منوی روزانه یا هفتگی متنوعی تهیه کنید.
  • سبزی قورمه نیز باید از قبل خورد شده و در مقداری روغن سرخ شده باشد.

تعداد کثیری از بهترین غذاهای سنتی ایرانی از سراسر کشور گردآوری کردیم که در ادامه مختصرا به آنها میپردازیم . یکی از غذاهای اصلی ایرانی ها در مهمانی ها انواع پلو و چلو است. برنج پخته شده با انواع خورش، کباب یا بصورت پلو مخلوط سرو می شود. «کباب سرداشی» یکی دیگر از غذاهای ایرانی فوق‌العاده لذیذ و خوشمزه است که در شهر همدان طبخ می‌شود. این غذا شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد و در کنار گوجه فرنگی، سیب زمینی و فلفل بسیار لذیذ و خوشمزه است. کوفته‌ها را در نهایت در سس قرار دهید و اجازه دهید کوفته‌ها در سس بپزند.

اولین قدم برای پخت خوشمزه ترین غذاهای ایرانی، به دست آوردن ذائقه مخاطب با توجه به میزان محبوبیت غذاهای مختلف بین مردم است. در مرحله دوم با دستور پخت آن آشنا می‌شویم و شروع به پخت می‌کنیم. یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی در کشور ایران جوجه کباب است که آن را روی زغال کباب می‌ کنند و بسیار خوشمزه می شود. یکی از سنت های اصیل ایرانی ها این است که زمان کمپینگ به دل طبیعت حتما مواد لازم برای تهیه کردن جوجه کباب را همراه خودشان می ‌برند و همانجا روی زغال و آتش جوجه ها را کباب می کنند. جوجه کباب همراه با برنج زعفرانی، گوجه کبابی و کره خورده می ‌شود که این ترکیب بسیار خوشمزه است.

نان‌ها را به شکل مستطیلی برش بزنید و مقداری مواد را در انتهای نان قرار دهید. حالا نوبت به پیچیدن نان است، از انتهای برش مستطیلی به‌صورت مثلث نان را ببندید و در انتها باید یک مثلث کامل داشته باشید. برای این‌که لبه‌های مثلث به هم بچسبد می‌توانید کمی آرد را با آب مخلوط‌کنید و با دست خود به لبه‌های آن بزنید و قسمت انتهایی آن را مجله خبری غذای های ارگانیک به هم بچسبانید. داخل صدف مروارید ساز که به آن «محار» می‌گویند، بخش گوشتی کوچکی وجود دارد که البته همه آن خوراکی نیست. بومیان کیش به دقت بخش غیر قبل خوردن محار را جدا می‌کنند و بخش خوراکی را با انواع ادویه و پیازداغ می‌پزند و خوش طعم می‌کنند. اگر بخواهید در یکی از رستوران‌های تبریز دلمه بخورید، سری به رستوران کام بزنید.

خورش عدس طالقان (مرجو خورش)

کردستان استانی با جاذبه‌های طبیعی بی‌نظیر است که چشمه‌ها، دریاچه‌ها، غارها و آبشارهایش می‌تواند غافلگیرتان کند. سمبوسه جنوبی تنداکثر غذاهای جنوبی به تند بودن‌شان معروف هستند و یکی از این غذاهای تند و بسیار خوشمزه سمبوسه است. فلافلدرست است که فلافل را در سراسر ایران می‌شود پیدا کرد، اما فلافل خوزستان یک چیز دیگر است و ادویه‌های خوشمزه‌ی بیشتری هم دارد. حلیم بادمجان اصفهانیکی از غداهای سنتی اصفهان که به شهرهای دیگر هم راه پیدا کرده، حلیم بادمجان است. دلمه اکثرا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود و حسابی اشتهایتان را باز می‌کند. خورشت هویجاز اسم خورشت هویج معلوم است که باید خورشت خوش آب و رنگی باشد.