معرفی بهترین غذای ایرانی و خارجی لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی-غذای های ارگانیک

اصلا هم شباهتی به بشقاب های سبزیجات و سبکی که این روزها مصرف می‌ شوند، ندارد. به عنوان مثال، در نواحی آمریکای شمالی می‌ توانید غذاهایی مثل لابستر یا تو چودر خرچنگ را پیدا کنید. در مناطقی مثل نیوجرسی، پنیسیلوانیا و اطراف چنین ایالاتی می توانید استیک پنیر، ساب ساندویچ یا هوگی را هم ببینید.

ترکیه همسایه ایران است و برای ایرانی‌ها یکی از پرطرفدارترین مقصدهای سفر محسوب می‌شود. همسایگی باعث شده ذائقه‌ی مردم این کشور به مردم کشور ایران نزدیک باشد و اکثر غذاهایشان باب میل ایرانی‌ها باشند. خوراکی‌های ترکیه، بسیار متنوع و خوشمزه‌اند و از جاذبه‌‌های گردشگری این کشور محسوب می‌شوند. پیراشکی مجله خبری غذای های ارگانیک گوشت غذایی ساده و درعین حال مناسب برای مهمانی است و با این دستور پخت میتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن آن را تهیه کرده و از طعم عالی پیراشکی لذت ببرید. حمص یا هوموس که از ارده نخود تهیه میشه، در خاورمیانه بسیار محبوب است. این غذا در کشورهای مختلف با غذاهای متنوع مثل کباب، فلافل و کوفته سرو میشه.

۹. پیروگی؛  دلمه لذیذ لهستان

اکنون پس از گذشت سال ها برخی رستوران‌های کانادایی بیش از ۱۰۰ نوع مختلف پوتین سرو می‌کنند. این غذا شامل سیب‌زمینی سرخ‌شده به‌همراه پنیر و سس عصاره گوشت است. پائیا در فارسی به اشتباه با نام «پائلا» تلفظ می‌شود. پائیا را با انواع گوشت مانند مرغ، مرغابی، حلزون، ماهی مرکب، میگو، صدف و یا انواع سبزیجات از قبیل لوبیا سبز، گوجه‌فرنگی، زیتون، زعفران، کنگر فرنگی و سیر میتوان تهیه کرد.

۲۲. پائیا، غذای ملی اسپانیا

پنیر ملایم در این غذا معمولا در ماهیتابه تفت داده می‌شود و سپس با مربای نوعی تمشک قرمز، سرو می‌شود. سیار خوشمزه متشکل از شکر یا عسل و بادام آسیاب‌شده و گاهی روغن یا عصاره بادام یا گلاب است. مارزیپان را معمولا به‌عنوان دسر سرو می‌کنند و از رایج‌ترین انواع آن می‌توان به مارزیپان با روکش شکلات و مارزیپان‌های کوچک به‌شکل میوه و سبزیجات اشاره کرد. ماکارون را می‌توان از محبوب‌ترین سوغات فرانسه برشمرد. این شیرینی‌های کوچک و رنگا‌رنگ در طعم‌های مختلفی پخته می‌شوند. این دسر شهرت جهانی داشته و بنا به ذائقه های مختلف با انواع پنیرها تهیه می شود.

  • با شناخت معروف ترین غذاهای ایتالیا حتما برای تست این غذاها ترغیب خواهید شد.
  • این رستوران پیش غذاهای لبنانی از جمله انواع مختلف حمص، متبل و مکدوس را در منوی خود دارد.
  • پیتزا ناپولی یا پیتزا ناپل یکی از پیتزا های معروف و مشهور ایتالیاست.
  • غذای Pierogi عموما از گوشت، قارچ، کلم ترش، میوه‌های فصل مثل بلوبری، توت فرنگی و گیلاس، گندم سیاه، سیب زمینی پخته، پنیر و پیاز سرخ شده تهیه میشه.
  • خوراک کوشاری شبیه به غذاهای هندی و پاکستانی که با برنج و عدس درست می‌شوند است.
  • این محله به خاطر لیمو‌های بزرگ و آبدارش مشهور است و سرآشپزهای آمالفی از این لیموها در غذاهای محلی خود استفاده می کنند.
ممنون از زحمتی که کشیدین ولی تو قسمت هرمزگان حقیقتش خود من که هرمزگانی ام جز یکی دو مورد اسم بقیه غذاها رو اصلا نشنیدم. خواستگاه این پیتزا شهر ناپل در جنوب ایتالیا می باشد. درباره پیتزا مارگاریتا روایتی وجود دارد بدین صورت که در سال 1889 به افتخار سفر ملکه ایتالیا مارگریتا ماریا ترزا به شهر ناپل این پیتزا طبخ و نام گذاری شد. چای زعفران با کمی دارچین، هل، لیمو، گل رز، نعناع یا زنجبیل به همراه چای سفید یک نوشیدنی شاداب کننده و تقویت کننده روحیه است.

۴۳. خاچاپوری؛ نان ملی و متفاوت کشور گرجستان