اینجرا در واقع پنکیک یا نان اسفنجی شکلی است که بههمراه خوراکهای مختلف اتیوپیایی خورده میشود. برای تهیه اینجرا، آرد حاصل از دانههای خاکشیر را با آب مخلوط کرده و بهمدت چند روز آن را رها میکنند تا فرآیند تخمیر انجام شود و سپس، آن را میپزند. این غذا، یکی از غذاهای بومی و ملی کشور اتیوپی و اریتره است. لاهماجون، ریشه در کلمه عربی «لحم عجین» دارد و به معنای «گوشت و خمیر» است و در سراسر دنیا بهعنوان پیتزای ترکی شناخته میشود. لاهماجون، یک پیتزای نازک برشته است که با طعم شیرین گوشت چرخکرده بره و فلفلهای چیلی تند و آتشین، هر سلیقهای را راضی میکند.
سوپ ماتسو بال در اروپای مرکزی با نام نودل و نودلا و در کشور آمریکا به ماتسو بال شهرت دارد. قورمه سبزی یکی از انواع غذاهای ایرانی اصیل و محبوب می باشد. در ادامهلیست غذاهای ایرانیرا به طور کامل توضیح داده ایم که می تواند به شما در تهیه ی لیستی ازغذاهای روزمره ایرانیکمک شایانی کند. فلافل یکی از انواع غذاهای ایرانی و پرطرفدار جنوبی محسوب می شود. لیست غذاهای ایرانیبسیار جداب و اشتهاآور است که نمی توان تنها به تعداد محدودی از آن ها اشاره کرد. اگر بخواهم نامغذاهای پرطرفدار ایرانیرا نام ببریم لیست بالا بلندی خواهیم داشت که هر کدام از غذاها طرفداران خاص خودش را دارد؛ در ادامه مقاله بهلیست غذاهای پرطرفدار ایرانیاشاره خواهیم کرد.
طرز تهیه چیکن پارمزان (ایتالیا)
اولین گاز از این پیتزای نازک، تند و برشته با طعمی منحصربهفرد، اشتهای شما را حسابی باز خواهد کرد. مواد روی لاهماجون با بوی وسوسهکننده گوشت، شیرینی سس سالسای گوجهفرنگی، فلفل چیلی دودی و لیموی ترش، شما را مستقیما به خیابانهای شهر جادویی استانبول خواهند برد. بین لیست غذای استان کهگیلویه و بویراحمد بیلهر پلو وجود داره . بیلهر خیلی خیلی تلخه و باید تلخیش گرفته بشه وبعد بخارپز میشه.. هر چند کلا این گیاه استفاده نشه بهتره به دلیل ضرات زیادی که برای بدن داره و امکان ایجاد سرطان .
چگونه قهوه فندقی درست کنیم
مواد تشکیلدهنده این صبحانه لذیذ و لاکچری، آووکادو، تخممرغ، پاپریکا، کالباس، نان سوخاری و سیر سرخشده هستند. نودل پدتای اغلب نودل برنج است که در ماهیتابه وک و با حرارت بالا سرخ میشود و طعم این غذا با ترکیب اعجابانگیز مواد نامبرده و بادامزمینی برشته واقعا منحصربهفرد است. خورش کاری ویندالو از اصلیترین غذاها در منوی رستورانهای هندی است و اغلب از آن، بهعنوان یک غذای تند و آتشین یاد میشود اما این غذا آنچنان هم تند نیست! کاری ویندالو از انواع خورش کاری با گوشت است که از گوشت خواباندهشده در سیر و سرکه خرما، پیاز، انواع ادویه (ماسالا) و شکر تهیه میشود و معمولا با نان گرم یا برنج به سر میز آورده میشود.
- بسیاری از رستوران های زنجیره ای از جمله رستوران های معروف مک دونالد نیز همبرگر با دستورهای پخت مختلف به بازار عرضه می کنند.
- سوپ نودل فو غذای ملی ویتنام و جزو غذاهای معروف این کشور است.
- این کشور در این زمینه ید طولایی داشته و تنوع های بینظیری را نیز در این زمنیه داشته است.
- پائیا را با انواع گوشت مانند مرغ، مرغابی، حلزون، ماهی مرکب، میگو و صدف یا انواع سبزیجات از قبیل لوبیا سبز، گوجهفرنگی، زیتون، زعفران، کنگر فرنگی و سیر درست میکنند.
- همانگونه که از نام این سوپ پیداست، مواد اولیه اصلی سوپ پیاز، خلالهای نازک پیاز سرخ شده در کره است.
زمانی که افراد مهاجرت می کنند و در بخش های مختلفی از جهان ساکن می شوند، غذا های مورد علاقه و سنت های مربوط به پخت و پز غذا از آن ها گرفته می شود. ایتالیا جزء کشورهایی است که غذاهایی با طعم و مزه ویژه دارند. با شناخت معروف ترین غذاهای ایتالیا حتما برای تست این غذاها ترغیب خواهید شد. Arepas از میان وعدههای غذایی در ونزوئلا است که از آرد ذرت تفت داده، تهیه میشه. این غذا رو اغلب با کره، پنیر، تخممرغ، شیر غلیظ یا hogao (سسی که با پیاز درست میشه) سرو میکن. این غذا که خاستگاه اصلی اش به مناطق کوهستانی گرجستان بر می گردد Khinkali است که از ترکیب گوشت، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و نمک تهیه میشه و بسیار محبوب اهالی گرجستان است.
برای درست کردن این غذای خوشمزه ایرانی نیاز به مهارت خاصی ندارید و بهتره بدونید رشته پلو با مرغ یکی از غذاهاییه که به خاطر سریع آماده شدن تو لیست انواع غذا با مرغ و برنج قرار گرفته. با یک بار درست کردن این غذا واسه همیشه تو لیست غذاییتون قرارش میدید. از ترکیب نودل، کمی روغن زیتون، مجله خبری غذا مقداری سیر، شاید یک تکه گوجه فرنگی و یک برش گوشت گوساله یک غذایی اشرافی خواهید داشت که پختن و خوردن آن نیز بسیار ساده است. سوپ نودل فو غذای ملی ویتنام و جزو غذاهای معروف این کشور است. ترکیبات سوپ فو شامل آب گوشت همراه با تکه های گوشت گوساله یا مرغ بههمراه نودل است که درون آن پخته میشود.
در تنیسی، تگزاس، لیونیز و شیلی غذا ها تنوع بیشتری دارند. روش پخت غذا در کاجون و کرول معمولاً بیشتر توسط مهاجران کانادایی و فرانسوی نشأت گرفته است. مجله خبری غذای های ارگانیک نواحی جنوب شرقی به دلیل غذاهای آمریکایی و مکزیکی معروف است و در نواحی شمال غرب می توانید در مورد غذاهای تازه دریایی رد پایی را پیدا کنید.