این غذا طعمی شیرین دارد و در آن مواد اولیه و بومی ایرانی را میتوان دید که از آن جمله پسته، بادام، مربای پرتغال، زرشک و هویج و زعفران است. همچنین اندکی شکر به پلو افزوده میشود تا ترشی بیش از حد زرشک ها را به تعادل برساند. مرصع پلو را تنها برای مناسبات خاص مانند عروسی ها تدارک میبینند، چرا که طعم شیرین آن نشانی از امید به آغازی شیرین و خوش است. اما شما میتوانید کشک کدو را به روشی دیگر و به سبک مازندرانی نیز تهیه کنید.
میتوانید کشک را با آب مخلوطکنید و به مواد اضافه کنید تا همراه آنها بجوشد. میتوانید کشک را در انتها موقع میل کردن به غذا اضافه کنید. # کباب های ایرانی از آن چیزی که تصور میکنید، متنوع ترند. پیش از همه میرویم سراغ کباب کوبیده، کبابی که با گوشت قرمز، پیاز خرد شده و نمک و فلفل پخته می شود.
در پخت غذاهای مشهدی از مواد غذایی تازه و درجهی یک استفاده میشود و در نتیجه همیشه طعم و عطری خوب و خاطره انگیز دارند. امکان ندارد غذاهای محلی و خوشمزه مشهد را تست کنید و تعریف نکنید. در سفر به مشهد مجله خبری غذای های ارگانیک علاوه بر زیارت و گشت و گذار در مراکز خرید، میتوانید غذاهای سنتی خوشمزه این شهر را امتحان کنید و از طعم دلچسب این غذاها لذت ببرید. فرهنگ غذایی مردم در هر کجای دنیا، بخش مهمی از فرهنگ آن منطقه است.
خورش پیچاق قیمه ( اردبیل )
بعد از آنکه آب داخل قابلمه به خوبی تبخیر شد همه مواد را داخل غذاساز ریخته و در کنار یکدیگر میکس میکنیم. سپس گردوهای خرد شده را به درون روغن ریخته و در کنار پیاز کمی تفت دهید. سعی کنید شعله گاز را کم کرده و به قورمه سبزی اجازه دهید به خوبی جا بیفتد.
مقداری روغن در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس پیازهای نگینی خرد شده را در قابلمه بریزید و آنها را تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. در ادامه نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازهای سرخ شده بیفزایید و آنها را خوب مخلوط کنید و تفت دهید. سپس پنج لیوان آب جوش را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا گوشت و لوبیا بپزند.
برای مقابله با یبوست هم بهتر است در این غذا به سراغ برنج قهوهای بروید و فیبر دریافتیتان را افزایش دهید. همچنین برای رفع یبوست میتوانید از سبزیهای تازه و البته کاهو هم همراه غذا استفاده نمایید. همانطور که گفته شد یکی از محتویات اصلی قیمه نثار، خلال بادام و پسته است. معمولاً توصیه میشود که به خاطر حفظ ارزش غذایی این مواد، آنها را برای یک ساعت در آب قرار دهید تا به خوبی خیس بخورند.
- پیشنهاد می کنیم باقالی و شوید تازه تهیه کرده و تا حد امکان از باقالی منجمد و شوید خشک استفاده نکنید.
- لازانیا یک غذای ایتالیایی است که طرفداران بسیاری در اقصی نقاط جهان دارد.
- پس از پخت کامل ماش و کم شدن آب داخل قابلمه، مقداری آب سرد در قابلمه بریزید تا پوست ماش کنده شود و به روی آب بیاید.
- از جمله دلمه برگ مو، دلمه گوجه فرنگی، ولمه بادمجان و دلمه فلفل دلمه ای، دلمه کلم و دلمه پیاز.
- در این صورت بهتر است کشک سالاری را با کمی آبغوره سرو کنید.
در این مطلب با چند تا از معروف ترین غذاهای لذیذ مازندران آشنا میشویم. این غذا از برنج، لپه، پیاز سرخ کرده، بلغور و برگ مو و سبزی تازه و خوش بو تهیه میشود. شیشلیک شاندیز با شش تکه دنده گوسفندی تهیه میشود و برای طعم دار کردن گوشت هم از مواد مختلفی مثل ماست، زعفران، لیمو، روغن و…استفاده میشود. گیلان ر میشود قطب غذاهای محلی ایران دانست که یک مقصد جذاب برای همهی شکمگردهاست.
غذای ایرانی بدون برنج
خورش ساک یک خورش خوش عطر و طعم گرگانی است که بیشتر در مراسمات مذهبی و نذریها پخته میشود و طعم اصیل این غذای محلی را فقط در استان گلستان میتوانید بچشید. غذاهای اردبیل در بین غذاهای محلی ایران یکی از متنوعترین منوها را دارد و در این منو از انواع آش گرفته تا خورش و غذاهای نانی و پلوهای مختلف به چشم میخورند. برای تهیه این غذای محلی، کنگر را در سس غلیظی از تخممرغ، آرد، زعفران، کره و آب میخوابانند و بعد در روغن سرخ میکنند. ماهی صبور یکی دیگر از غذاهای سنتی و محلی جنوب کشورمان است که به صورت تنوری و کبابی طبخ میشود و به دلیل عدم مصرف روغن، ارزش غذایی بالایی دارد.