در تابه بادمجان را سرخ میکنیم و در ظرف دیگر دوتا تخم مرغ ، فلفل و نمک و زردچوبه ریخته و با خوبی مخلوط میکنیم. سپس به آرامی مواد مخلوط را شده اضافه میکنید و سعی میکنید تمام سطح تابه را پوشش دهد. رستوران رازقی رشت منوی متنوعی از انواع غذاهای ایرانی، گیلانی و فرنگی داشته و با هر سلیقهای میتوانید غذای مورد علاقه خود را در این رستوران سفارش دهید. یکی از معروف ترین رستوران مجله خبری غذای های ارگانیک های رشت با موسیقی زنده که میتوانید همزمان با صدای دلنواز پیانو، غذای خود را میل کنید. از میدان شهرداری رشت با حال و هوای اروپاییاش تا خانه امیرکبیر، بازار محلی و بسیاری جاذبههای دیگر، مرکز استان گیلان را به یکی از محبوب ترین شهرهای ایران تبدیل کرده است. شهر توریست پذیری مثل رشت، رستوران های زیادی دارد و به طور حتم با هر سلیقهای میتوانید یک رستوران مناسب پیدا کنید.
- در ضمن جاهای دیدنی خاصی از جمله بام چالوس، کاخ چای خوران و سینمای جهان نمای این شهر در نزدیکی رستوران حاج عظیم چالوس قرار دارند.
- سپس در خرم آباد وارد بلوار شکارچی می شوید و باز هم مسیر را به سمت جنوب ادامه می دهید تا وارد قلعه گردن شوید.
- بخشی از سالن رستوران به میز های وی آی پی اختصاص داده شده و با رزرو قبلی برای جشن های تولد و قرار های کاری می توانید از میز های وی آی پی و خدماتی که برایشان ارائه می شود برخوردار شوید.
- رستورانی که امروزه بر سر زبان ها افتاده و بین رستوران های خوب تنکابن بخصوص آن هایی که در بخش غربی شهر قرار دارند جایی است که حتماً باید یکبار مشتری اش شوید تا سه کاج به پاتوق رستوران گردی شما در تنکابن تبدیل شود.
- تمامی مشتریانی که تا به حال تجربه غذا ها و نوشیدنی های خوشمزه کافه دا را داشتند از همه چی این کافه راضی بودند.
علاوه بر این، شمالیها از سیر به عنوان یکی از اصلیترین طعمدهندههای غذا استفاده میکنند که مزهای خاص به غذا داده و طرفداران بسیاری نیز دارد. در یک جمله باید بگوییم، محال است به شمال سفر کنید اما از غذاهای متنوع و رنگارنگ آن نچشید و لذت نبرید. ادامه مطلب را دنبال نمایید تا با بهترین غذاهای شمال ایران آشنا شوید.
۸- شش انداز بادمجان
در گیلانه شما با منویی شامل غذاهای دریایی مثل ماهی سوف و قزال آلا، انواع کباب مثل کباب ترش جوجه ترش و جوجه معمولی، انواع خورشت شمالی مثل فسنجان و مرغ ترش و منو پر و پیمانی از پیش غذا شامل زیتونهای طعم دار متفاوت روبهرو میشوید. مالابیج یا همان ماهی شکمپر، یک غذای بسیار خوشمزه شمالی است که از ماهی سفید دریای خزر و سبزیجات محلی خوشعطر این منطقه استفاده میشود. برای درست کردن این غذا ماهی سفید را تمیز کرده و شکم آن را با ترکیبی از سبزیجات معطر، رب انار، مغز گردو و ادویهجات پر میکنند. این غذا به طور سنتی بر روی آتش و با ذغال درست میشود، اما با توجه به شرایط زندگی امروزی اغلب بانوان شمالی ماهی را پس از آماده کردن در فر قرار میدهند تا گریل شود. مالابیج از جمله غذاهای شمال ایران است که حتما باید آن را امتحان کنید. در لیست غذاهای شمالی با ماهی مالابیج که نوعی غذا با سبزی معطر است قرار دارد.
اگر میخواهید یکی از شکمپرهای مازندرانی را امتحان کنید ولی طعم گوشت اردک را دوست ندارید یا ماهی و غذاهای دریایی را نمیپسندید میتوانید مرغ شکمپر را امتحان کنید. این غذا با استفاده از مرغ، سبزی شامل جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون، مغز گردوی چرخشده، آلو و قیسی، پیاز سرخشده، زعفران، زرشک، شکر، آب لیمو یا آب نارنج و نمک و فلفل تهیه میشود. غذاهای محلی مازندران در نوع خود بینظیرند و تعریف از آنها تمامی ندارد. اسفناج مرجی که یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران به شمار میرود، علاوه بر داشتن طعم بینظیر، خاصیت درمانی هم دارد. اسفناج، عدس، سیر و انار ترش جزء مواد اصلی تشکیلدهنده اسفناج مرجی هستند که ترکیب آنها با هم یک طعم لذیذ را در اختیار شما قرار خواهد داد. این غذا به دلیل داشتن اسفناج و عدس، سرشار از آهن بوده و مصرف آن برای کسانی که دچار فقر آهن هستند، بسیار مفید هستند.
کشورهای مختلف جهان به دلیل شرایط آب و هوایی، نوع گیاهان مورد کشت و همچنین ذائقه غذایی مردم خود، منوی غذای مختص خود را دارند. در ادامه معروفترین غذاهای قبرس شمالی را به شما معرفی می کنیم. خورش بادمجان غذای مورد علاقه بسیاری از ایرانیها است خصوصا اگر پای شمالیهای خلاق در آشپزی در میان باشد. معمولا برای تهیه این خورش از گوشت گوسفندی و بادمجان کبابی استفاده میشود. چاشنی این غذا نیز متفاوت و سلیقهای است و شما میتوانید بنا به ذائقه خود از آبلیمو، آبغوره ، غوره یا گوجه سبز به عنوان طعم دهنده استفاده کنید. برای رنگ دادن به این غذا از رب گوجه فرنگی استفاده میشود البته شمالیها ترجیح میدهند از خود گوجه فرنگی یا آب گوجه فرنگی استفاده کنند.
غذای فسنجان اردک: