۸ رستوران گیلکی معروف و محبوب در تهران همراه با جزئیات بلاگ اسنپ فود-غذای های ارگانیک

برای طعم دار کردن آن هم معمولاً از پیاز، زیره و زردچوبه استفاده می‌شود. اگر به چالوس سفر کردید حتماً این غذای بی نظیر را در رستوران های چالوس امتحان کنید. یکی از مواد پرکاربرد در آشپزی مازندرانی‌ها، باقلای مازندرانی یا باقلا پلویی است. آنها با استفاده از این ماده و ترکیب آن با شوید خشک، تخم‌مرغ، سیر، کره و روغن، زردچوبه و دارچین غذایی به نام باقلا وابیج درست می‌کنند. در کنار این غذا معمولا برنج، زیتون پرورده، ماهی شور و ماست هم سرو می‌شود.

#9 رستوران امیر طوبایی

در این رستوران غذاها در داخل ظرف مسی سرو می‌شوند و مهمانان خارجی زیادی به این رستوران می‌روند. محیط رستوران هم از دیگر دلایلی است که گیلانه را به یکی از بهترین رستوران‌های گیلکی تهران بدل کرده است. سبزی، ماست و برنج مواد اولیه تهیه یک آش خوشمزه مازندرانی به نام بنه بزه آش هستند؛ یک وعده غذایی سبک که بسیار راحت آماده می‌شود.

در بخش باغ کافه رستوران دهکده، بخصوص اگر در روز مراجعه کنید، اولین چیزی که توجه شما را به خود جلب می کند ویو بسیار زیبا است. دور تا دور فقط طبیعت، کوه و جنگل مشاهده می شود در طول روز جذاب و دیدنی است. در وسط باغ تعدادی میز و صندلی قرار دارد همانند روف گاردن و بر روی آن ها هم سایبان تعبیه شده. دور تا دور باغ هم آلاچیق های دربستی است که ظاهری شبیه به کلبه چوبی دارند و تمامی آلاچیق ها از امکانات خوب و مجهزی هم برخوردار هستند.

تا اینجا سعی کردیم مواردی که در بخش غذای ایرانی رستوران ماسا را معرفی کنیم. حال میخواهیم به بخش غذا های فرنگی بپردازیم که بسیار متنوع تر می باشد. در کته کبابی شهرک بلوار کریم آباد تنکابن، شما گوشت های تازه را در داخل یخچال می بینید که نسبت به بسیاری از رستوران های خوب تنکابن یک مزیت محسوب می شود تا قبل از سرو غذا خیالتان از گوشت راحت باشد.

معرفی 20 غذای محلی ترکیه – بخش اول

یکی از رستوران‌ های سنتی گیلکی در تهران که به‌جرئت می‌توان آن را در صدر لیست بهترین رستوران‌ های تهران قرار داد، رستوران گیلانه جردن است. دکوراسیون سنتی رستوران گیلانه در تهران شما را غافلگیر می‌کند. وارد که می‌شوید انگارنه‌انگار که در تهران، شلوغ‌ترین شهر ایران هستید. آن پنجره‌های چوبی با شمعدانی‌های پشت پنجره گذاشته‌شده و نور آبی فضا شما را برای چند لحظه هم که شده میهمان رشت و سفره‌خانه‌هایش می‌کند. برگ سیرها را بشویید وبعد از کمی خشک شدن آنر را ریز خرد کنید و در یک ماهیتابه را با شعله کم با کمی روغن آن را سرخ کنید.کمی زردچوبه و نمک و فلفل به برگ سیرها اضافه و مواد را هم بزنید تا رنگ برگ سیرها بازردچوبه تغییر کند.

خانم های خانه دار تبحر خاصی در تهیه مربا دارند و به همین دلیل می‌توان در خانه‌ها و مغازه‌ها انواع مرباها شامل به، آلبالو، سیب، پرتقال، انجیر، شقاقل، بهارنارنج و بالنگ را یافت. فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری، رب انار شیرین و ۱ قاشق غذاخوری سر خالی رب انار جنگلی اضافه کرده و هم بزنید. کباب ترش شمالی یک غذای شمالی با گوشت گوسفندی بسیار عالی و خوشمزه که طرفداران زیادی دارد با سبزی های معطر شمالی که طعم و عطر کباب را بینظیر می کند. این غذا به دلیل آنکه گوشت اردک و گردو را در خود جای داده است، سرشار از پروتئین، مواد معدنی و سایر ویتامین‌ها بوده و معمولا با برنج، نان و ترشی‌های محلی سرو می‌شود.

برای درست کردن این غذا برگ سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت داده و تخم‌مرغ زده‌شده به همراه نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنند. این غذای خوشمزه بیشتر در فصل پاییز و زمستان طبخ شده و به همراه برنج و ماهی شور سرو می‌شود. آغوز مسما در واقع همان خورشت فسنجان است که با گوشت اردک یا مرغابی تهیه می‌شود. برای درست کردن این غذا، پیاز را طلایی کرده و گوشت اردک را در آن سرخ می‌کنند. در مرحله بعد مقداری آب به غذا اضافه می‌کنند تا جوش بیاید و پس از آن دانه‌های ساییده‌شده انار و پودر گردو را به ترکیب می‌افزایند.

تهیه نازخاتون زمان زیادی از شما نمی‌گیرد و در فهرست غذاهای کم‌هزینه قرار دارد. استان مازندران را می‌توان یکی از استان‌های زیبا و خوش آب‌و‌هوای شمال کشور دانست که سالانه پذیرای مجله خبری غذای های ارگانیک مسافران و گردشگران زیادی است. این استان علاوه بر آب‌و‌هوای پاک و طبیعت بکر از غذاهای خوش آب‌ورنگ و لذیذی هم برخوردار بوده که نمی‌توان به هیچ عنوان آن‌ها را از دست داد.

۱۹- خورش مطنجن

در ظرف دیگری سبزیجات خردشده را با مقدار کمی روغن تفت می‌دهند تا آب آن خشک شده و کمی سرخ شود. پیاز را سرخ کرده، گردو و رب انار را به آن اضافه می‌کنند و پس از کمی تفت دادن، سبزی سرخ شده را به همراه آب به آن می‌افزایند. در این مرحله مرغ‌ها را درون خورشت قرار داده و اجازه می‌دهند غذا خوب جا بیفتد و روغن بیندازد. لیست 8 غذای شمالی – غذاهای ایرانی از هر شهر یا استانی که باشند، بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. یکی از معروف‌ترین و لذیذترین غذاهای محلی مربوط به استان های شمالی کشور بوده که رنگ و بوی آن هوش از سر آدمی می‌برد. طعم ترش انواع رب انار و آلوچه به همراه سبزی های کافیست تا بخواهیم طرز تهیه انواع غذاهای شمالی را یاد بگیریم.

  • کهی انار تمام مواد غذایی مقوی و سرشار از پروتئین و ویتامین را در خود جای داده است، از این رو برای افرادی که دچار کم‌خونی یا کمبود پتاسیم هستند، بسیار مفید است.
  • دکوراسیون سنتی رستوران گیلانه در تهران شما را غافلگیر می‌کند.
  • البته حواستان باشد که این رستوران فقط برای وعده ناهار باز است و سرویس می‌دهد.
  • از بهترین کافه رستوران های رشت می توان به کافه رستوران پاییز، کافه سنتی کادوس، خانه کنتاکی، کافه و رستوران برگراد، پائول لانژ و کافه چرخ اشاره کرد.
  • پیش غذاسالادغذای اصلینوشیدنیماهی سفید تازه انزلینوشابهماهی قزل آلا درجه یکماء الشعیرماهی سیلورآب معدنیبرای مشاهده منو کامل این رستوران، به اسنپ فود مراجعه کنید.
  • همچنین از نظر گردشگران در مقابل رستوران فضای پارک خوبی هست و حتی در شلوغ ترین ایام هم جای پارک به راحتی در مقابل یا نزدیکی رستوران یافت می شود.

خورشت آلو با برنج سرو می‌شود و برای تزیین می‌توان مقداری زرشک، خلال پسته و گل محمدی به آن اضافه کرد. بهتر است برای طبخ این غذا، ماهی سفید نر تهیه کنید، زیرا گوشت آن سفت‌تر بوده و طعم لذیذ‌تری دارد. برای تهیه این غذای مازندرانی در ابتدا باید ماهی را پاک کرده و پس از پاره کردن شکم آن، مواد میانی از جمله گردو، رب انار، گلپر، فلفل، نمک و سبزی‌های محلی از جمله چوچاق را به آن اضافه کنید. در صورتی که به هیزم دسترسی ندارید، می‌توانید این غذا را داخل مایکروویو طبخ کنید. مالابیج یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه مازندرانی به شمار می‌رود، بنابراین اگر به غذاهای دریایی علاقه‌مند هستید، حتما آن را امتحان کنید.