دستور پخت اصلی آن از تخم مرغ تازه، گوشت خوک، پنیر رومانو و فلفل سیاه است. در ادامه این مطلب با محبوب ترین غذاهای ایتالیایی آشنا میشویم. به خصوص که به دلیل فست فودی بودن غذاهای ایتالیایی امکان سفارش آنلاین و تلفنی آن هم وجود دارد. مواد اولیه این غذا شامل سیب زمینی پوره شده، پیاز، کره، نمک و فلفل است.
- کروسانها از خمیری متشکل از آرد، خمیر مایه، کره و بهصورت خمیر هزارلا تهیه میشود.
- یکی دیگر از غذاهای کلاسیک کاسرول می باشد که از تن ماهی کنسروی، نودل تخم مرغ و سس خامه ای و پنیر و نان در آن استفاده شده است.
- حمص، تقریبا یک غذای مشترک بین اکثر کشورهای خاورمیانه است.
- در سفر خود به سوییس، از کارخانهی Cailler هم بازدید کنید؛ شکلات شیری برای اولین بار در این کارخانه تهیه شده بود.
پاستا موی فرشته یا پاستای کاپلی دی آنجلو یکی از پاستاهای خوشمزه ایتالیاست. این پاستا از رشته های باریک و بلندی به قطر 0.78 الی 0.88 میلیمتر تشکیل شده است. این پاستای سبک با سوپ و غذاهای دریایی و سس های سبک ترکیب خوبی می سازد.
پاستا:
این سوپ از نودل برنج یا رشتهفرنگی، شیر نارگیل و گوشت مرغ، ماهی یا میگو، بههمراه ادویههای تند و آتشین از جمله سس بسیار تند قرمزی به نام «سامبال» و تمبر هندی، تهیه میشود. جوجه کباب یکی از معروفترین کبابهای ایرانیه که نیاز به معرفی نداره و یکی از پرفروشترین غذاهای رستورانی و اما یکی از پایه ثابتهای پیکنیک واسه اکثر خانواده های ایرانیه. تفاوت ساتای با جوجه کباب ایرانی در سس مخصوص بر پایه بادامزمینی، تکههای گوشت و مرغ مزهدار اضافه شده به این غذا است.
اگر می خواهید بیشتر در مورد تاریخچه، فرهنگ و فناوری جلاتو بدانید، به موزه جلاتو در انزولا دل در نزدیکی بولونیا بروید. اگر علاقه به سوشی و غذاهای چینی دارید باز هم می توانید در مشهد آن را پیدا کنید. البته غذا های دیگری مثل استیک، خرچنگ و از این جور غذا ها وجود دارد اما به خاطر این که باب سلیقه ایرانی جماعت نیست اسمی از این غذا ها نبردیم. در این بخش یه لیست خیلی کوچیک از غذا های شناخته شده ایران رو به شما گفتیم ولی هنوز مونده. استفاده از مطالب چرب زبان با دادن لینک مستقیم به سایت به عنوان منبع بلامانع است. سوالهای خود را در بخش نظرات مطرح کنید، ما یا سایر هموطنان پاسخ خواهیم داد.
لیست انواع غذاهای خارجی
همچنین میتوان برای تهیه چمپ از گوشت و ماهی نیز استفاده کرد. چمپ را میتوان به عنوان وعده غذایی (برای ناهار) و یا حتی میان وعده نیز میل نمود. این غذا شامل گوشتهای تکهای مختلف، کلم ترشی (آبپزشده با سرکه) و کلم تازه مجله خبری غذای های ارگانیک خردشده است. برای غلیظ تر و خوش طعم تر کردن این غذا میتوان سبزیجات، ادویه و سرکه به آن اضافه نمود. باید ساعتها بپزد تا همه طعمهای آن به خوبی باهم ترکیب شود. ماکارون محبوبترین و شناخته شده ترین سوغات فرانسه است.
Sloppy joes از رستورانی در شهر سیوکس، لووا در سال ۱۹۳۰ آمده که یک نوع ساندویچ گوشت است . معمولا در آن از گوشت گاو با یک نوع سس گوجه فرنگی شیرین استفاده می شود. بعضی از افراد نیز از همبرگر ساده در آن استفاده می کنند و همین امر باعث شده است که تجربه خوبی از خوردن این غذا داشته باشند. البته شکل این ساندویچ همیشه مانند ساندویچ های دیگر نیست . معمولاً به دلیل وجود چندین لایه کاهو در این ساندویچ، می توان گفت که به طور کلی خیلی سنگین نیست و برای غذاهای مسافرتی تابستانی و یا وعده ناهار در مدرسه محبوبیت زیادی در گذشته داشته است. در واقع با امتحان غذاهای هر شهر، با بخشی از هویت و تاریخ شهر آشنا میشویم و طعمشان تا همیشه بهعنوان یادبودی از آن فضا در ذهنمان ماندگار میشود.
سوپ برش را میتوان بهصورت سرد یا گرم و همچنین همراه با خامه ترش، تخممرغ پخته یا سیبزمینی سرو کرد. هرچقدر مواد اولیه این سوپ را بیشتر در نظر بگیریم، سوپ پرملات تر و مقوی تر است. سوپ پیاز فرانسوی از جمله مشهورترین سوپهای دنیا است. همانگونه که از نام این سوپ پیداست، مواد اولیه اصلی سوپ پیاز، خلالهای نازک پیاز سرخ شده در کره است. سپس این پیازهای سرخ شده را با آب گوشت مخلوط می کنند.
طرز تهیه سیب زمینی عسلی کنجدی ( چین…
یک غذای روستایی کلاسیک، ریشه های آن در دشت های سبز توسکانی، جایی که کشاورزان مجبور بودند به محصولات کشت شده محلی برای تغذیه خود در هنگام کار تکیه کنند، دارد. ترکیب گیاهان و ادویه های تند در هر غذای تایلندی مانند ترکیب نت ها در یک ارکستر است. تایلندی ها مزه های ترش، شیرین، شور را در یکدیگر ترکیب می کنند. خوردن غذای تایلندی در سواحل مرطوب، زیر آفتاب و با توجه به مهمانپذیر بودن مردم این کشور تجربه ای متفاوت است. توم یام کونگ یکی از غذاهای خام تایلندی است که با گیاه لیمو، زنجبیل، برگ های لیموی کفیر و فلفل تند درست می شود. کاری ماسامان نیز یک کاری تایلندی با ریشه ای اسلامی است که در کنار سوم تام (سالادی ترش، پرفلفل، شیرین و نمکی) از بهترین غذاهای جهان به شمار می آیند.
شما در کنار هر غذایی می توانید کمی هم کیمچی بخورید. همه دوست دارند در مورد غذا بخوانند و بنویسند و ما نیز از این قاعده مستثنی نیستیم. به همین دلیل در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با فرهنگ ها و مقاصد گردشگری آشنا کنیم که به نظر ما بهترین غذاهای دنیا را دارند که البته انتخاب هایی شخصی خواهند بود. شاکشوکا یا املت تونسی، نوعی یک غذا پرطرفدار در خاورمیانه و آفریقای شمالی است. این غذا از سس گوجهفرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پیاز، زیره سبز و تخممرغ و سبزیجات رایج تونس تشکیل میشود. شاک شوکا را غالبه به عنوان صبحانه کامل و مقوی میل می نمایند.
نام اصلی خوراک کلم و سیبزمینی بابل اند اسکوئیک است. این غذا در اصل برای استفاده از سبزیجات سرخ یا پخته شده باقیمانده در یخچال ها به وجود آمد. مواد تشکیلدهنده اولیه و اصلی این خوراک، کلم و سیبزمینی است. اما میتوان به این خوراک مواد دیگری مانند هویج، لوبیا، جوانهها و دیگر سبزیجات باقیمانده را هم اضافه کرد. خوراک کلم و سیبزمینی جزو غذاهای معروف و صبحانه سنتی انگلستان است.