14 غذا از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بین گردشگران خارجی-غذای های ارگانیک

برای مطالعه طرز تهیه این خورش خوشمزه روی لینک مطلب کلیک کنید. شاید در لیست غذاهای ایرانی سنتی، «کشک بادمجان» برایتان شناخته شده‌تر باشد ولی لرستانی‌ها، یک آبگوشت خوشمزه دارند که با مجله خبری غذای های ارگانیک کشک و بادمجان درست می‌شود. طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان در عین شباهت زیاد به کشک بادمجان، تفاوت‌های زیادی هم با آن دارد. خورشت بادمجان یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه‌ی ایران است.

۱۶- آبگوشت متنجنه کرمانی

بورک یک غذای ترکیه‌ای هست که برای ناهار گزینه خوبی می‌تواند باشد. بورک طعم‌های مختلفی داره اما یکی از پرطرفدارترین آنها بورک حلزونی با قارچ و مرغ و دیگری بورک سیب زمینی سیب زمینی پنیری است. برای ادامه‌ی طرز تهیه سیب زمینی و پنیر اینجا کلیک کنید. غذای جیب تاجر مرغ یک غذای راحت و خوشمزه که از ترکیب موادی چون سینه مرغ، جعفری، تخم مرغ، ذرت و… درست می‌شود. سینه مرغ را به همراه پیاز، فلفل و زردچوبه می‌گذاریم تا بپزد.

مواد اولیه کشمش پلو مازندرانی

در حین پخت، اگر آب گوشت تمام شد دوباره به آن اضافه کنید؛ اما توجه داشته باشید که آب گوشت باید غلیظ باشد. از نظر من اگر بخواهید لذت کافی را از خوردن غذای ایرانی ببریم باید به پاسخ سوالات زیر هم فکر کنیم. من پاسخ‌هایی برای سوال‌های زیر دارم؛ اما می‌خواهم بخشی از پاسخ آن‌ها را به ذهن سیال خودتان واگذار کنم. اگر پاسخ‌ جالب بود یک دیدگاه برای این صفحه برجای بگذارید.

بعضی از دستور ها در دال عدس، سیب زمینی نیز اضافه می کنند اما مزه ی اصلی غذا تغییر خواهد کرد. حال آن را به همراه مقداری نمک و آب درون قابلمه بریزید تا به جوش بیاید. در هنگامی آبکشی کردن، کشمش‌ها را لای برنج بریزید و اجازه دهید برنج دم بکشد. سپس آن را در بشقاب بکشید و با گوشت پخته شده نوش جان کنید. برنج را با یک لیوان آب‌روی گاز قرار دهید تا پخته شود و سپس آن را با ماست و زعفران و تخم‌مرغ مخلوط کنید. اسفناج و مرغ را به‌صورت یک‌لایه در ته وسط ته‌چین قرار دهید و باقی مواد را روی آنها بریزید.

خورشت فسنجان نام خود را به عنوان یکی از غذاهای محبوب جهان ثبت کرده است. این خورش با استفاده از گردوی چرخ شده، گوشت مرغ یا گوشت قرمز و رب انار با سه طمع ترش، شیرین و ملس طبخ می‌شود. خورشت فسنجان اصیل مخصوص گیلان با اضافه کردن سبزی‌های معطر محلی و اناربیج تهیه می‌شود.

  • البته کوفته در‌ کل انواع مختلفی دارد و در خاورمیانه با نام‌های گوناگون از آن یاد می‌شود.
  • گردشگران به اشتباه به این غذا بریانی میگویند که در اصلاح آن اصفهانی های اصیل نام این غذا را بریان عنوان می‌کنند.
  • سبزی (تره، جعفری، گشنیز، شوید و برگ سیر) را پاک کرده، خوب می‌شوییم و می‌گذاریم تا آب‌شان کامل برود و سپس خرد می‌کنیم، یک قابلمه آب می‌گذاریم روی اجاق تا جوش بیاید.
  • در کل آلبالو پلو یک غذای فصلی است که به‌صورت شیرین یا ملس سرو می‌شود و انتخاب آن به ذائقه شما بستگی دارد.
  • همان طور که از اسم این غذای ایرانی پیداست، گوشت و لوبیا مواد اصلی طرز تهیه خورش گوشت و لوبیا است.

به مانند زرشک پلو، یکی از غذاهایی دیگر که می تواند ظاهری بسیار مجلسی به سفره شما ببخشد، ته چین بوده که آن را می ‌توان به صورت ساده و یا همراه با گوشت، بادمجان و مرغ درست کرد. با این وجود ته چین مرغ نسبت به سایر گزینه ها محبوبیت و شهرت بیشتری داشته و در میان بهترین غذاهای ایرانی جایگاه خاصی به دست آورده است. «قورمه سبزی» یا خورش سبزی از بهترین غذاهای ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور به شیوه مشابهی پخته می‌شود. طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و جا افتاده به عنوان یک غذای ایرانی اصیل اصلا سخت نیست و کافی است فوت و فن‌های پخت آن را به کار ببندید. باقالی پلو یکی از بهترین و مجلسی‌ترین غذاهای ایرانی است که در اغلب مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌شود.