14 غذا از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بین گردشگران خارجی-غذای های ارگانیک

تکه های گوشت قرمزی که در خورشت قیمه به کار می‌رود از گوشت های قرمه سبزی کوچکتر هستند. خورشت قیمه یک غذای لوکس محسوب نمی شود اما برای گردشگران خارجی ماجراجو می‌تواند جالب باشد. مواد تشکیل دهنده‌ی خورشت قیمه سیب زمینی عبارت اند از لپه، لیمو، گوشت، پیاز، کره و سیب زمینی سرخ شده.

بنابراین رنگ آن هم با سایر انواع کوفته متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود. این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازی‌‌ها است و با نان سرو می‌شود. هیچ‌ غذایی به اندازه املت نمی‌تواند در لیست غذاهای ایرانی نوستالژیک باشد. در لیست غذای ایرانی، «خورش به آلو»، یکی از خورش‌ها یا غذاهای زمستانی است.

  • ته‌چین یک از انواع غذای ایرانی با برنج است که به شکل‌های مختلف درست می‌شود و در مهمانی‌ها یکی از غذاهای پرطرف‌دار است.
  • برای این‌که گوشتها به‌خوبی سرخ شده و رنگ و روی بهتری به خودشون بگیرن، اون‌هارو به پیاز و ادویه‌های در حال تفت اضافشون می‌کنیم، تا بوی خامی گوشت کاملا گرفته بشه.
  • معمولا با نان یا ته دیگ سیب زمینی، سالاد شیرازی، سبزی تازه و ماست تهیه و سرو می شود که ترکیبی بسیار لذیذ برای یک غذای دلپذیر است.
  • ممکن است نتیجه این جدول شما را شگفت‌زده کند یا برای فردی دیگر کاملا عادی به نظر برسد.
اما اگر طعم غذاهای سنتی ایرانی را نچشیده‌اید و خاطره‌ای از آنها برای گفتن ندارید، پیشنهاد میکنم سریعا از سایت ره بال آسمان برای سفر خود بلیط رزرو کنید. این که هر فرد دارای ذائقه های است می ‌تواند در انتخاب بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی تاثیرگذار باشد. با این وجود برخی از غذاها با توجه به نوع پخت ایده ‌آلی که دارند توانسته اند در میان تمام ذائقه ها خود را جای داده و به عنوان محبوبترین غذاهای ایرانی شناخته شوند. اگر از بسیاری از افراد و هموطنان ما بپرسید که محبوب ترین غذا کدام است، احتمالاً با پاسخ قورمه سبزی مواجه شوید. اگر مهمان دارید و به دنبال یک ناهار نونی خوشمزه می‌گردید ما به شما خوراک دال عدس جنوبی را پیشنهاد می‌کنیم. خوراک دال عدس جنوبی، یک غذای خوشمزه و اصیل است که در بسیار سریع آماده می‌شود و مواد اولیه کمی را نیاز دارد.

طرز تهیه دلمه میوه

این غذا هم با ماهیچه‌ی گوسفند و هم با گوشت مرغ تهیه می‌شود. برای آماده کردن آن، برنج را با باقالی و زعفران و شوید می‌پزند و همراه با ماهیچه‌ یا مرغ پخته و سرخ شده میل می‌کنند. ایرانی‌ها عاشق این غذا هستند و البته در میان گردشگران خارجی نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است.

قورمه سبزی سمبل غذاهای ایرانی است و کمتر کسی هست که این غذای اصیل ایرانی را با سبزی‌های تازه دوست نداشته باشد. در بیشتر استان‌های ایران قورمه سبزی را مانند هم درست می‌کنند. آبگوشت غذای مورد علاقه اکثر ایرانیان است اما کمتر کسی از انواع و اصالت هر کدام اطلاع دارد. آبگوشت قنبید یا آبگوشت قنبیت غذای محلی استان قم بوده که قُمنَبیت به معنای نبات قم است، البته کلمه صحیح آن قُنَبیط است. آبگوشت قنبید یا همان آبگوشت کلم سنگ خواص بسیاری دارد و یکی از مفیدترین آبگوشت‌ها است. این غذا برای بهبود و التیام درد کمر، زانو و استحکام بخشی به استخوان مفاصل و کاهش ورم در دیافراگم و روده‌ها تاثیر بی‌بدیل و بی‌نظیر دارد.

کباب تابه‌ای از غذاهای ایرانی ساده و راحتی است که در بسیاری از خانه‌های ایرانی دوست‌داران پر‌وپاقرص خودش را دارد. امکان دارد بارها این غذا را با نام‌های کباب دیگی یا کباب بشقابی هم دیده باشید که نشان‌دهنده‌ی روش‌های مختلف تهیه و طبخ آن است. محال است بخواهی غذای ایرانی بخوری و ظرفی از سبزی تازه مجله خبری غذای های ارگانیک را در کنار غذا نبینی. در این ظرف سبزیجات معطری چون ترخون، نعنا، ریحان، گشنیز به همراه تربچه و پیازچه و گردو در کنار پنیر سفید فتا به چشم می‌خورد. رکن اصلی این غذا، زرشک است که باید با مقداری شکر و کره آن را تفت بدهید و زعفران اضافه کنید تا زرشک پلو با مرغ مجلسی شما آمادة نوش جان کردن شود.

طرز تهیه آش برنج همدان خوشمزه و مجلسی به دو روش

معمولاً دیزی را در ظرف‌های زیبای سنگی یا سفالی می‌پزند که با طولانی‌تر کردن زمان پخت باعث خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود. کوفته تبریزی یکی دیگر از غذاهای محلی ایران و همانطور که از نام آن پیداست، یک غذای تبریزی است. این کوفته آنقدر خوش طعم و لذیذ است که امروزه در همه‌ جای ایران سرو می‌شود. این غذا با ترکیب گوشت، لپه، برنج، سبزیجات معطر و ادویه‌های مختلف آماده می‌شود و در داخل آن تخم مرغ آبپز، زرشک، آلو، گردو و پیاز داغ قرار می‌دهند. کوفته تبریزی که به شکل یک کوفته‌ی بزرگ و گرد است، یک غذای کامل محسوب می‌شود که می‌توانید آن را همراه با نان سنگک، دوغ و سبزی‌خوردن نوش جان کنید. سبزی پلو با ماهی یکی دیگر از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است.

اما باید در نظر داشته باشید صرف یک دسر شیرین خالی از لطف نبوده و سردی ماهی و ترشی طعم آن را معتدل می کند. اما این خوراک خوشمزه و سنتی گیلانی با نان و برنج به عنوان غذای اصلی نیز قابل سرور است. نام متمایز این غذا به گونه ای است هنگام سفارش هم گویش زیبای مردم شمال کشورمان را یادآور می شود. شوید، تخم مرغ و باقلای مخصوص شهر رشت که به آن پاچ باقلا میگویند تشکیل شده این خورش خوشمزه شمالی است که معمولا برای وعده ناهار آن را میل میکنند. سرو باقلاقاتق هم مانند آداب خوردن آن اشتها بر انگیز است. سرو این غذا در کاسه های گلدار چینی بر جذابیت های آن می‌افزاید.