یه غذای کاملا متفاوت که خاستگاهش از شیراز میاد و همینطور تو افغانستان هم تهیه میشه و در کل طرفدارهای زیادی داره. بنا به رسوم ایرانی انار پلو معمولا واسه شام شب یلدا تهیه میشه، و با ظاهر زیبا و رنگی خودش به تنهایی میتونه سفره رو تزیین کنه. لیست انواع غذاهای ایتالیاییایتالیا جز کشور های بینظیر در آشپزی محسوب می شود و واقعا در زمینه هنر آشپزی صاحب سبک هستند.
پائیا را با انواع گوشت مانند مرغ، مرغابی، حلزون، ماهی مرکب، میگو و صدف یا انواع سبزیجات از قبیل لوبیا سبز، گوجهفرنگی، زیتون، زعفران، کنگر فرنگی و سیر درست میکنند. گیاهخواران میتوانند از نسخه پائیای سبزیجات با قارچ و زیتون لذت ببرند. تاکو، غذای سنتی مکزیک است و شباهت بسیاری با بوریتو دارد.
در تیرامیسوی اصیل ایتالیایی از بیسکویت لیدی فینگر، قهوه فرانسه و پنیر ماسکارپونه استفاده می شود. با این همه افزودن کاکائو یا استفاده از بیسکویت های مختلف و حتی کیک اسفنجی بعنوان پایه تیرامیسو مرسوم است. کافه رستوران انگرام بیتشر متریالش ارمنی و درجه یک هستش تیم گرداننده ی کافه ارامنه و پزشکان هستند یه جورایی میشه گفت پاتوق بچه های علوم پزشکی و ارمنی و…
چند نکتهی جالب در مورد عادتهای غذایی در جهان
باقالی پلو با ماهیچه که جزخوشمزه ترین غذای دنیامحسوب می شود. سبزی پلو با ماهی که جزءپرطرفدار ترین غذای ایرانیبوده و در ایام خاص مانند شب عید جز مرسومات نیز می باشد. دمیگوجه یا استانبولی پلو که جز غذاهای خوشمزه و در کوتاه ترین زمان حاضر می شود.
قورمه سبزی، غذای محبوب ایرانی ها
وقتی صحبت از غذا میشود، ناخودآگاه طعمها و مزههای مختلف و غذاهایی که برای ما لذیذ است در ذهن ما تداعی میشود. در دنیا غذاهای گوناگونی وجود دارد که بسیاری از آنها شهرت جهانی دارند و در کشورهای مجله خبری غذای های ارگانیک مختلف نیز تهیه میشوند. مردم هر کشوری بهتبع عادات غذایی خود، از یک یا دو غذا بهعنوان بهترین غذای دنیا نام میبرند. انواع کاری هند جزو محبوبترین و شناختهشدهترین غذاهای هندی است.
این غذای ایتالیایی شاید چندان مشهور نباشد، اما هنگام سفر به سواحل آمالفی ایتالیا حتماً باید آن را تجربه کنید. این محله به خاطر لیموهای بزرگ و آبدارش مشهور است و سرآشپزهای آمالفی از این لیموها در غذاهای محلی خود استفاده می کنند. طعم لیمو و میگو تازه باعث میشود که ریزیتو اسکامپی غذایی عالی برای روزهای گرم تابستان باشد. پیتزا ناپلی در بین قرن های ۱۸ و ۱۹ میلادی پدید آمده است. این پیتزا در اصل یک خمیر نازک به همراه گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و روغن زیتون بکر می باشد.
در نسخه شیرین فرنچ تست، قبل از سرخ کردن نان تست آغشته به تخممرغ، به آن شیر، شکر، وانیل و دارچین اضافه میکنند و در نهایت روی آن، خاک قند، کره، تکههای میوه و شربت میریزند. نسخه شور تست فرانسوی با نمک و فلفل طبخ میشود و روی آن، سس کچاپ یا مایونز میریزند. تست فرانسوی یا فرنچ تست، در نقاط مختلف دنیا با دستورالعملهای گوناگونی طبخ میشود. این صبحانه بینالمللی از نان تست آغشته به شیر، تخممرغ یا حتی آب پرتقال یا گلاب تشکیل میشود و با عنوانهای مختلفی مثل نان تخممرغی، تست آلمانی و…
دانه بنه در حالت نرسیده، سبز رنگ و ترش مزه بوده که این طعم ترش باعث محبوبیت آن برای استفاده های متعدد غذایی به شکل طعم دهنده گردیده است. بنه نرسیده را میتوان در برابر نور خورشید قرار داده و کاملا خشک نمود. برای هر بار مصرف میتوانید دانه بنه را به دو شکل آسیاب شده و یا سالم مورد مصرف قرار دهید.
- لیست غذاهای ایرانیبسیار جداب و اشتهاآور است که نمی توان تنها به تعداد محدودی از آن ها اشاره کرد.
- داخل این خمیر را با موادی مانند سیبزمینی، گوشت چرخکرده، پنیر خردشده، پنیر سفید، کالباس، قارچ، کلم سفید، اسفناج، سوسیس، کلم ترش و میوه یا دیگر مواد پر می کنند.
- این سوپ را میتوان هم بهعنوان یک غذای مقوی و پرملات و هم بهعنوان یک غذای سبک و رقیق درست کرد.
- مردم اتریش این خوراکی خوشمزه را با قهوهی بعدازظهر خود میل میکنند.
- رشته پلو که ازانواع غذاهای ایرانیمی باشد که در روزهای خاص به عنوان رسومات ایرانی این غذا سرو می شود و به همین دلیل از انواع غذاهای مجلسی ایرانی محسوب می شود.