420 تا از بهترین لیست غذاهای ایرانی + عکس گل من و تو-غذای های ارگانیک

معمولا در طرز تهیه خورش قیمه از گوشت قرمز خرد شده استفاده می‌شود و به همین خاطر هم این اسم را روی آن گذاشته‌اند. در میان دستور انواع غذای ایرانی، «آبگوشت متنجنه یا متنجون» یک غذای اصالتا کرمانی و متعلق به رفسنجان است. در طرز تهیه آبگوشت متنجنه کرمانی، از گوشت گوسفندی، لوبیا چیتی و سیب زمینی استفاده می‌شود.

غذاهای سنتی ایرانی

در طرز تهیه آبگوشت قمی به و بادمجان از نخود یا عدس هم استفاده می‌شود. کاشانی‌ها در منوی غذای ایرانی سنتی خودشان، یک خورش اصیل به نام «گوشت و لوبیا» دارند که معمولا به عنوان غذای نذری به کار می‌رود. همان طور که از اسم این غذای ایرانی پیداست، گوشت و لوبیا مواد اصلی طرز تهیه خورش گوشت و لوبیا است. «خورش فسنجان» در منوی غذای ایرانی، جایگاه ویژه‌ای دارد. در طرز تهیه خورش فسنجان، نکته مهم، به روغن افتادن غذا است.

لیست غذاهای ایرانی – انواع دلمه

زمانی که مرغ و پیاز تقریبا سرخ شدند (کمی) رب را اضافه کنید و داخل روغن خوبهم بزنید تا رنگ و لعاب بهتری به مرغتان بدهد. زمانی که پیاز طلایی شد تکه‌های مرغ را که از قبل شسته بودید را به پیاز اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی همراه با پیاز تفت داده شوند. اگر در منزل گوشت در دسترس ندارید، ما به شما غذاهای با مرغ را پیشنهاد می‌دهیم. گوشت را پاک کنید و بشویید و سپس بر روی تخته آشپزخانه با استفاده از یک چاقوی تیز به اندازه خورشتی آن ها را خرد کنید. در ضمن اش کارده که کاملاً گیاهی و بسیار خوشمزه و مخصوص زمستان هست هم داریم.

در مرحله بعدی هم باید ادویه‌ها و کشک و گردو را به مواد اضافه کنید. دو لیوان آب دورن قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا گوشت به‌خوبی پخته شود. در حین پخت، اگر آب گوشت تمام شد دوباره به آن اضافه کنید؛ اما توجه داشته باشید که آب گوشت باید غلیظ باشد. بعد از اینکه پیازها نرم و طلایی شدند، به قابلمه شنبلیله و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و با یکدیگر تفت دهید. تفت دادن را تا زمانی که رنگ سبزی‌ها تیره شود و آب آن‌ها تبخیر شود ادامه دهید. حرارت باید متوسط رو به بالا باشد تا زمانی که آب بجوش بیاد.

پس پیشنهاد میکنیم این وعده غذایی نسبتا سنگین را برای شام میل نکنید. سلامت شما در سفر مهمترین اصل است که باید به آن توجه کنید. دورچین های دنده کباب با وجود طعم فوق العاده آن باز هم جای خودنمایی دارد. سبزی های تازه، ترشی های محلی و ماست محلی این تجربه را بیش از پیش به یاد ماندنی می‌کند. «ته چین مرغ» یکی از غذاهایی است که با برنج و مرغ یا گوشت می‌توانید یکی از بهترین غذاهای ایرانی را درست کنید. البته که برای طرز تهیه ته چین به ماست ترجیحا چکیده هم نیاز خواهید داشت.

بهترین غذاهای دریایی ایرانی در شهر بندرعباس پخته می‌شوند. در شهر بندرعباس خورش تندی وجود دارد که با استفاده از ماهی، میگو، سیر، آلوچه، فلفل قرمز و گشنیز تازه درست می‌شود. بهترین مکان برای خوردن غذاهای خوش مزه در شهر بندرعباس رستوران‌های کنار بازار مرکزی ماهی فروشان است.

محیط جغرافیایی و فرهنگ هر شهر و دیار در غذاهای ایرانی تاثیر گذاشته اند. برای تهیه میگو پلو به میگو پاک شده، گشنیز، پیاز،سیر، زعفران، رب گوجه فرنگی به همراه برنج نیاز داریم. ابتدا پیاز و سیر ها را پوست بگیرید و بشویید و بر روی تخته آشپزخانه با استفاده از یک چاقوی به صورت نگینی خرد کنید. برای ادامه‌ی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی اینجا کیلیک کنید. یک غذای خوشمزه که همه به عنوان غذای سنتی شب عید می‌شناسند.

سپس باید سمبوسه را به صورت مثلثی بپیچید و در روغن سرخ کنید. تا اینجا غذاهایی که از آنها یاد کردیم همه دارای گوشت یا مرغ بودند، اگر وجترین هستید و یا به طعم گوشت و مرغ علاقه ای ندارید، کشک بادمجان انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. این غذا بسیار مورد توجه توریست های خارجی قرار می‌گیرد. برای تهیه‌ی سبزی پلوی ایرانی به برنج، نمک، روغن، کمی زعفران، سبزی پلویی (جعفری، گشنیز، شوید، تره) یا فقط شوید نیاز دارید. اگر در شهر یا روستای شما در قورمه سبزی از مواد دیگری استفاده می کنید لطفا با ما در میان بگذارید.

  • بهترین غذاهای دریایی ایرانی در شهر بندرعباس پخته می‌شوند.
  • برای تهیه آن ابتدا مرغ که ترجیحاً سینه مرغ است را می‌گذاریم با پیاز و سیر بپزد.
  • به عنوان مثال برای کباب، انواع مختلف آن با هم در نظر گرفته شد.
  • طرز تهیه آبگوشت به و گردو آسان است و در آن از سبزی خاصی هم استفاده نمی‌شود.
برای ادامه طرز تهیه کوفته کباب ترکی به مقاله آن مراجعه کنید. کبه یک غذای عربی و جنوبی‌های ایران است که با سیب زمینی، برنج، گوشت چرخ کرده یا بلغور درست می‌شود. برای تهیه کبه ابتدا ابتدا برنج نیم مجله خبری غذای های ارگانیک دانه ایرانی را چندین بار بشویید و حدود ۱۲ ساعت خیسانده و کنار بگذارید (از شب قبل). کوفته ریزه یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد نخودچی و… درست می‌شود.