8 نوع از غذاهای شمالی با بادمجان + طرز تهیه مجله کاویش-غذای های ارگانیک

اگر به دنبال یک پیش‌غذا یا میان‌وعده خوشمزه هستید و یا می‌خواهید غذای سبکی بخورید بورانی بادمجان شمالی‌ها را فراموش نکنید. این بورانی از ترکیب بادمجان کبابی با ماست پرچرب درست می‌شود و پودر موسیر و نمک نیز به آن اضافه می‌کنند. به پایان معرفی بهترین غذاهای شمال رسیدیم اما همانطور که می دانید فهرست غذاهای شمال به اینجا ختم نمی شود. از دیگر غذاهای شمال می توان به باقلا وابیج، ترشه تره، پلاسر تره، سیرابیج، شیرین تره، شش انداز گیلانی، نرگسی اسفناج، کویی خورش، مجی خورش، پامادرو قاتق، خوروش ترش واش و.. اگر می خواهید در سفر به گیلان غذایی را امتحان کنید که در شهرهای دیگر کمتر طبخ می شود. گیجاواش نام گیاهی است که فقط در سرزمین ‎های شمالی بخصوص گیلان یافت می شود.

آش گزنه

مرغ را باید داخل مواد تفت داده شده بچینید و اجازه دهید پخته شود. یک چوب دارچین را می توانید در داخل خورش بیندازید تا با حرارت کم این غذای خوشمزه جا بیفتد. طعمغذا به سمت ملس تمایل دارد و اگر دویت دارید غذای شما کمی ترش تر باشد، می توانید آب انار ترش را نیز به آن اضافه کنید. بطور کلی، منوی غذایی رستوران ماسا به دو بخش ایرانی و فرنگی تقسیم می شود.

  • صرف این غذا درصد بالایی از پروتئین‌های مورد نیاز بدن را تامین کرده و از خواص ارزشمندی برخوردار است.
  • لازم به ذکر است؛ غذاهای این بخش از ایران به طور معمول در میان بومیان شهرهای مختلف شمالی شناخته شده است یا اینکه ممکن است با اندکی تفاوت پخت شود.
  • اگر تصمیمتان بر خانه ماندن و سفارش آنلاین غذاست، خوشبختانه شما این امکان را دارید که با سفارش آنلاین غذا تهران، از طعم عالی غذاهای این رستوران بهره مند شوید.
  • سبزیجات مورد استفاده در این غذا ترکیبی از خالواش، اسفناج، گشنیز، جعفری، نعناع و شوید می‌باشد.
  • از بیرون که به رستوران نگاه می کنیم، نمایی چوبی و مدرن میبینیم که حس خوبی را منتقل می کند.
  • در واقع در بین غذا‌های قبرس شمالی، شفتلیا یک غذای پر طرفدار شناخته می‌شود.

سپس آن را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد. پس از نیم ساعت، با دست، کوفته‌های کوچکی به‌اندازه فندق درست کنید و یکی یکی در آش بیندازید و اجازه دهید تا آش بجوشد. آش قلیه گیلانی، یک آش بسیار خوشمزه و مناسب برای سرو در روزهای مجله خبری غذای های ارگانیک سرد سال است که با حبوبات، گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات محلی، کشمش، قیسی، آرد، هویج و چغندر درست می‌شود و طعم خود را از آبغوره و شکر می‌گیرد. این آش مقوی، غذایی کامل و سیرکننده است که می‌توان آن را برای وعده ناهار و شام یا به‌عنوان پیش غذا سرو کرد.

نواحی شمالی ایران به دلیل سرسبزی و طبیعت بی‌نظیری که دارد، مقصد بسیاری از مسافران بوده است. شهرهای شمالی علاوه بر طبیعت، غذاهای خوشمزه و خاصی دارند که توجه مسافران را جلب می‎‌کند و هرکسی حتی اگر یکبار هم به این شهرها مسافرت کرده باشد، لذت خوردن غذاهای این منطقه را از یاد نخواهد برد. هم از حیث فضای رستوران که قدیمی و کاملا گیلکیه (با اینکه یک ساله تاسیس شده) و هم کیفیت غذاهاش حرف نداره.

در تهیه این غذا از انواع ادویه‌جات بسیار خوشبو استفاده می‌شود به همین دلیل است که یک غذای لذیذ و لاکچری شناخته شده و هر کسی نمی‌تواند هزینه این غذا را پرداخت نماید. در بین انواع غذا‌های معروف قبرس شمالی باید کلفتیکو را به عنوان یک غذای بسیار خوشمزه از گوشت بره معرفی کرد که در تهیه آن از سیب زمینی سرخ شده نیز استفاده می‌شود. کلفتیکو به گونه‌ای طبخ می‌شود که گوشت، بسیار نرم و لطیف شده و به راحتی جویده خواهد شد.

البته این مطلب تنها بخش کوچکی از دانستنی‌هایی‌ست که می‌توانید در مورد سفر به شمال در کارناوال بیابید. به عنوان مثال، شما می توانید با استفاده از صفحه راهنمای هتل‌های کارناوال، با انواع هتل‌ها در شمال ایران آشنا شوید و به بررسی امکانات و خدمات آنها بپردازید؛ تنها کافی ست سری به صفحهرزرو هتل های شمالدر کارناوال بزنید. البته اگر دوست دارید در سفر به این خطه سرسبز کشورمان، در یکی از ویلاهای ساحلی یا جنگلی با امکانات و قیمت‌های متنوع، اقامت کنید، می‌توانید از صفحهاجاره ویلاهای شمالدر کارناوال کمک بگیرید.

تهیه این غذا در عین خوشمزگی بسیار ساده بوده و مواد غذایی تشکیل‌دهنده آن شامل بادمجان، گوجه‌فرنگی، جعفری، گشنیز، نعنا، سیر، پیاز داغ، تخم‌مرغ، آبغوره، روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین می‌شود. اگر اهل رفتن به رستوران هستید و غذاهای محلی گیلانی را می پسندید؛ حتما در سفرتان به شهر رشت، شامی رودباری را تست کنید. این غذا که در گروه محبوب ترین غذاهای محلی گیلان قرار دارد؛ به کتلت شباهت دارد. با خوردن آن یک غذای متفاوت از لحاظ عطر و طعم را تجربه خواهید کرد. غذایی گوشتی که با گوشت گوساله چرخ کرده، سبزیجات معطر، روغن زیتون، گوجه، پیاز و گلپر تهیه می گردد. میرزا قاسمی یکی از محبوب‌ترین غذاهایی است که با بادمجان درست می‌شود.

– کال کباب گیلانی

اگر شما هم به دنبال غذای شمالی باکیفیت می‌گردید و محیط رستوران چندان اهمیتی برایتان ندارد، پیشنهاد می‌کنیم غذاهای رستوران حسن رشتی تهران را از دست ندهید. کیفیت بالای غذای این رستوران آن را به یکی از رستوران‌های گیلکی شلوغ در تهران تبدیل کرده است؛ مخصوصا که این رستوران فقط برای وعده ناهار غذا دارد. اگر می‌خواهید علاوه بر لذت بردن از کیفیت غذا، از محیط داخلی رستوران هم لذت ببرید، رستوران بهزاد گزینه‌ی مناسبی است. تصور کنید به‌محض ورود به رستوران، قرار است دست‌هایتان را با بهارنارنج بشویید و اصیل‌ترین غذاهای گیلانی را سفارش دهید!