البته این غذا طبع سردی دارد و اکثرا جنوبیها آن را با رطب میل میکنند. جگر کفنی یک نوع کباب است که جگر داخل ورقه چربی پیچیده شده به سیخ کشیده و کباب میشود. سفر به بوشهر، سفر به شهری گرم و سرزنده با نوای گرم نی انبان و میزبانی مردمانی مهماننواز است. اما نوبت میرسد به میان وعده فست فودی و پرطرفدار ارومیه، یعنی سیب زمینی تنوری با دورچینی از خیارشور و گوجه ولیموی تازه. آش شیر برخلاف چیزی که از اکثر آشها در ذهنتان است، یک آش شیرین است و اگر طرفدار طعمهای شیرین باشید حتما از این آش خوشتان میآید.
غذاهای سنتی ارومیه طیف مختلفی از آش، سوپ، خورش و دلمه را شامل میشود و در ادامه با معروفترین این غذاها آشنا میشویم. این غذای سنتی در اکثر مناطق ایران پخت میشود و هر شهر برای تهیه آن از روش یا مواد ویژهای بهره میگیرند. این غذا از ترکیب کلم قمری یا سنگی، پیاز، برنج، گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، ادویه و سبزیهای معطر همانند تره، ریحان، ترخون و شوید تهیه میشود.
کلیدیترین نکته برای تهیه یک دنده کباب خوشمزه، آبدار و مغزپخت شده، استفاده از حرارت ملایم و صبر و زمان زیاد است. پس اگر قصد دارید یک دنده کباب بینقص در خانه درست کنید، یک روز آزاد را انتخاب کنید تا زمان کافی برای آشپزی در اختیار داشته باشید. دنده کباب را با برنج یا نان تازه، پیاز، نارنج، ماست و انواع سبزیجات به سر سفره بیاورید و مطمئن باشید که همه عاشق این غذا خواهند شد. آنها برای قورمه کردن گوشت، بزغاله را در اواسط پاییز ذبح میکردند و سپس پوست آن را بهصورت خیکی میکندند تا از آن مشک درست کنند. لاشه بز در ادامه تمیز شده و از جایی مانند سقف راهرو یا دالان آویزان میشد تا برای یک شب بهاصلاح لاشه ببندد. سپس قبل از طلوع آفتاب، لاشه را بهاندازه قیمهای درمیآوردند.
- گوشت رشتهای خرد شده را با فلفل سیاه و زعفران مخلوط کنید و برای چند ساعت کنار بگذارید تا مزهدار شود.
- رازی که در قرمه سبزی وجود دارد قطعا تبحر و حرفه ای بودن در جا انداختن غذاست که بتوانند غذا را به صورت جا افتاده ای در بیاورند.
- در کنار آن اناردون و پیاز داغ و رب انار را هم سرخ میکنند.
- شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان گلستان و طرز تهیه آنها آشنا شوید.
- برای بهتر شدن طعم این غذا میتوان به جای رب گوجه فرنگی از خود گوجه فرنگی به شکل رنده شده استفاده کرد.
قیمه نثار با مخلفات زیادی که دارد تبدیل به یکی از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و پرطرفدار شده است. گاهی از این غذا در گویشهای عامیانه با نام قیمه مجله خبری غذای های ارگانیک نسا یاد میشود که به اشتباه جا افتاده است. «کباب سرداشی» یکی دیگر از غذاهای ایرانی فوقالعاده لذیذ و خوشمزه است که در شهر همدان طبخ میشود.
تکههای گوشت را نیز جداگانه سرخ کنید و روی برنج بچینید. طرز تهیه ته تالی، بسیار ساده است و چاشنیهای مختلف، طعم بینظیر و متفاوتی را به این غذا اعطا میکنند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه ته تالی آشنا کنیم. در نهایت نیز یک قطعه پیاز و کمی نمک در سینی میگذارند و غذا را با نان میپوشانند تا سرد نشود. استان لرستان در غرب کشور با نام سرزمین آبشارها مشهور است و هر سال، گردشگران بسیاری به آن سفر میکنند.
طرز تهیه قورمه سبزی جا افتاده و مجلسی + نکات پخت
خوزستان به تنوع غذاهای دریایی و غذاهای گرم و تند معروف است که میشود آن را یک مقصد خیلی مناسب برای شکمگردی در جنوب کشورمان دانست. مجله گردشگری جاجیگا به سفر، طبیعتگردی، و مناطق گردشگری ایران زیبا میپردازد. جاجیگا یک سایت رزرو ویلا، سوئیت، اقامتگاه بومگردی در سراسر ایران است.
این غذا به دلیل طعم شیرینش معمولاً همراه با سبزیخوردن سرو میشود. جالبه بدانید در شهر قزوین ادویه مخصوصی وجود دارد که برای پخت و مزهدار کردن گوشت این غذا ازش استفاده میکنند. تنوع غذایی فوق العاده خوزستان باعث شده که بتوانیم در جشنوارهای از طعم ها و مزه ها، قدم بزنیم و از خوردنی های لذیذش لذت ببریم. شاید اسم خورشت ماست به عنوان دسر برایتان عجیب باشد اما به خاطر طعم شیرین و رنگ زیبای زعفرانی این غذا بیشتر به عنوان دسر استفاده میشود که البته خیلی دسر سبکی هم نیست. در این مطلب به معرفی برخی از این آشها و آبگوشتهای متنوع میپردازیم.