۵۰ غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه آن‌ها دستور پخت + ویدیو کجارو-غذای های ارگانیک

به این غذا کمی شکر و دارچین اضافه می‌شود که طعم نهایی آن را شیرین، شور، تند و کره‌ای می‌کند. این پای خوشمزه که با اسفناج و پنیر فتا تهیه می‌شود، غذای محبوب یونانی است که قدمت آن به ۴۰۰ سال قبل می‌رسد. اسپاناکوپیتا تقریبا در تمامی رستوران‌ها و غذاخوری‌های یونان سرو می‌شود. اشترودل سیب وین (پایتخت اتریش) که در این کشور به Apfelstrudel مشهور شده، شباهت زیادی به پای سیب آمریکایی‌ها دارد. این اشترودل از ترکیب تارت سیب با خمیر شیرینی‌پزی تهیه می‌شود.

بهترین فیلم های میا گاث (Mia Goth)

در هند این غذا بیشتر در صبحانه میل میشه و با خوردنش تا نزدیک ظهر احساس گشنگی نخواهی کرد و اغلب با سس‌ها و ترشی‌های متنوع سرو می‌شه. غذای فیجیو آدا برای برزیلی ها غذای ملی محسوب میشه و خیلی هم طرفدار داره. این غذا برای اولین بار در جنوب رودخانه یانگ تسه چین به شهرت جهانی دست مجله خبری غذای های ارگانیک پیدا کرد و علت انتخاب نام اسپرینگ‌ رول یا رول بهاری برای این غذا، جشن بهار چینی است که این غذا در آن روز پخته می‌شد. هیچ‌یک از دورهمی‌های خانوادگی در لهستان، بدون خوردن پیروگی سیب‌زمینی و پنیر تکمیل نمی‌‌شود؛ البته نسخه سوسیس و کلم این غذا نیز در لهستان، بسیار محبوب است.

سس لازانیا نیز بسته به سلیقه هر فرد می‌تواند با گوشت قرمز، مرغ، تن ماهی و سبزیجات مختلف از جمله گوجه‌فرنگی، پیاز، فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای، سیر، ذرت، قارچ و غیره درست شود. همچنین در تهیه لازانیا از ادویه‌جات مختلف مانند پودر سیر، پونه کوهی و ریحان مزه‌دار شده استفاده می کنند. در آخر نیز، پنیز موتزارلای آب‌شده روی لازانیا طعم فوق العاده ای به آن می دهد. ترکیبات کوشاری شامل برنج، پاستا و عدس به‌همراه سس گوجه‌فرنگی، پیاز سرخ‌شده، سرکه، سیر و نخود است. خوراک کوشاری شبیه به غذاهای هندی و پاکستانی که با برنج و عدس درست می‌شوند است.

تخم‌مرغ پخته در آووکادو، یک صبحانه‌ بسیار ساده با طعم خامه‌ای و خوشمزه است. مواد تشکیل‌دهنده این صبحانه لذیذ و لاکچری، آووکادو، تخم‌مرغ، پاپریکا، کالباس، نان سوخاری و سیر سرخ‌شده است. بوریتو گیاهی حاوی سبزیجاتی مانند سیب‌زمینی، کاهو، گوجه، پنیر و سس‌های تند و خوش‌طعم است. داخل بوریتو را می‌توان با تخم‌مرغ نیمرو، سوسیس و کالباس و مقدار زیادی فلفل چیلی پر نمود. ایا اسم انواغ غذاهای معروف دنیا را می شناسید؟ اگر می خواهید با اسم غذاهای خارجی معروف آشنا شوید در ادامه این مطلب با ما همرا باشید. واقعا نمیشه یه غذای ایرانی رو به عنوان بهترین غذا نام برد چون بیشتر غذاهایی ایرانی واقعا بهترینن و باب سلیقه هر کشوریه، اما اگه بخوایم بهترین غذا رو به شما معرفی کنیم.

رستوران ایتالیایی پستو – شعبه جردن

در تهیه سام تام از مواد مختلفی مانند آب پرتقال، بادام زمینی، میگو خشک، گوجه، سیر، فلفل دلمه ای و مقداری برنج استفاده می شود. در برخی مناطق از خرچنگ و ماهی نیز در تهیه سام تام استفاده می شود. کاتی رول، یکی از محبوب‌ترین غذاهای خیابانی هند است. این غذا به‌صورت لقمه‌های نان پاراتای با ترکیبات مختلف، سرو می‌شود. همچنین این غذا را میتوان با سس‌های خوش‌طعم هندی سرو نمود.

  • نوع شیرین این شیرینی به‌ مارزیپان فرانسوی و نوع کم‌شیرین آن به‌ مارزیپان آلمانی معروف است.
  • نودل پدتای اغلب نودل برنج است که در ماهیتابه وک و با حرارت بالا سرخ می‌شود و طعم این غذا با ترکیب اعجاب‌انگیز مواد نام‌برده و بادام‌زمینی برشته واقعا منحصربه‌فرد است.
  • بعضی از میوه هایی مثل توت فرنگی، موز، آناناس هم در آن به کار می‌ رود.
  • راه های سالم تری هم برای آماده کردن و سرو آن وجود دارد اما در منوی اندکی از رستوران های امریکا می توانید این غذا را پیدا کنید .