همچنین گوجه را نیز بعد از کبابی کردن بهتر است به خوبی له کنید. سیر نقش اساسی در تهیه میرزا قاسمی دارد و میتواند عطر و بوی آن را بی نظیر کند. با اینکه اکثر گردشگران بخاطر غذاهای شمالی و کته کبابی ها به شهرهای شمالی کشور سفر می کنند، عده بسیاری هم هستند که برای تنوع به سراغ فست فودها و رستوران های ایتالیایی می روند یا از عاشقان فست فود و غذاهای ایتالیایی هستند. در شهر تنکابن رستوران های مجله خبری غذای های ارگانیک ایتالیایی مختلفی وجود دارد که اکثر آن ها جزء بهترین رستوران های تنکابن بوده و از نظر محیط، کیفیت و تنوع غذاها همانند سایر رستوران های ایتالیایی هستند. یکی از بهترین رستوران های ایتالیایی در تنکابن، کافه رستوران ایتالیایی رناتو است که در غرب تنکابن واقع شده و بخاطر اینکه محیطی بسیار زیبا و دوست داشتنی، غذاهای متنوع و لذیذ و خوش قیمت دارد، از جمله رستوران های محبوب در تنکابن می باشد.
در تهیه آغوز مسما از گردو و دانههای ساییده شده انار به همراه انواع ادویه و پیاز استفاده میشود. اگر به مازندران یا شمال ایران سفر کردید، حتماً این غذای لذیذ و مقوی را امتحان کنید. یکی دیگر از آشهای خوشمزه و پرطرفدار استان مازندران که بسیار مقوی است را میتوان بشته واش دانست. مواد تشکیلدهنده این آش شامل اسفناج، عدس، پیاز، سیر، زیره سبز، نمک، فلفل و زردچوبه میشود و به دلیل وجود اسفناج و عدس در آن، برای کسانی که دچار فقر آهن یا مشکلاتی همانند یبوست و هموروئید هستند، بسیار مناسب است. طبخ بشته واش به حدود ۲ ساعت زمان نیاز دارد و معمولا با آب نارنج و زیره صرف میشود.
جوجه، رب انار شیرین، لیموترش، زعفران دمکرده، روغن مایع و نمک و فلفل مواداولیه این غذا هستند که معمولا در کنار برنج سرو میشود. کارناوال میخواهد شما را به گشتی خوشمزه ببرد و غذاهای محلی مازندران را به شما معرفی کند. تنوع غذاهای محلی مازندران، این استان را به یکی از بهترین مقاصد شکمگردی در ایران تبدیل میکند. پس همراهمان باشید تا به دنیای خوشمزه ترین غذاهای شمالی و بهترین غذاهای سنتی مازندران قدم بگذاریم و ببینیم شکمگردی در این دیار چگونه است. خورش مرغ ترش ظاهری شبیه به قرمه سبزی دارد؛ برای طبخ این غذا از سبزیجاتی همچون گشنیز، جعفری، تره و کمی نعناع استفاده می شود. تکه های مرغ، سیر، لپه، رب انار و تخم مرغ نیز از دیگر موادی است که در طبخ این غذای خوشمزه به کار می رود.
- همانطور که اول گفتیم، کافه رستوران ماسا در مجاورت شهرک فرهنگیان تنکابن قرار دارد که مابین تنکابن و شیرود واقع شده است.
- غذاهای گیلکی معمولاً سرشار از ویتامین و مواد مغذی هستند و اکثریت در کنار تمام غذاها برنج کته همیشه وجود دارد.
- این غذا در عین سادگی بسیار خوشمزه است و معمولا با برنج یا نان سرو میشود.
- در گیلانه شما با منویی شامل غذاهای دریایی مثل ماهی سوف و قزال آلا، انواع کباب مثل کباب ترش جوجه ترش و جوجه معمولی، انواع خورشت شمالی مثل فسنجان و مرغ ترش و منو پر و پیمانی از پیش غذا شامل زیتونهای طعم دار متفاوت روبهرو میشوید.
- وجود این سبزیها در مرغ شکم پر طعم فوقالعادهای به آن بخشیده و بیش از پیش بر محبوبیت این غذا اضافه میکند.
- این غذا به نوعی نسخه قدیمیتر خورش فسنجان محلی گیلانی و شمالی است که برخلاف خورش فسنجان در ترکیب خود، سبزی و سیر هم دارد.
اگر روزی تصمیم گرفتید بین رستوران های خوب تنکابن تجربه رستوران سه کاج را داشته باشید، در این رستوران فقط غذای ایرانی و محلی را می توانید سفارش دهید. در منوی رستوران با پیش غذا ها شروع می کنیم که به غیر از کلی ماست از ماست کوزه ای تا ماست خیار و حتی ماست های شرکتی، سیر ترشی، ترشیجات، باقالی خام، کره محلی و سالاد های شیرازی و فصل، اشپل هم سرو می شود. اصولاً اشپل را در رستوران های گیلانی و تمامی رستوران های خوب رشت ارائه می دهند ولی پیش غذایی است که خیلی ها دوستش دارند و هم خالی میل می کنند و هم با غذا بخصوص اگر غذایشان کباب باشد. بعد از یک وعده غذایی لذیذ و حجیم، نوبت به دسر و نوشیدنی میرسد.
ترشه تره
پختن این شیرینی به سادهترین حالت ممکن در ماهیتابه درست میشود. ترکیبات این شیرینی، آرد، کدو حلوایی، تخم مرغ، شکر، گلاب یا شیر، گردو و دارچین و هل است. طعم ترش را در آن احساس میکنید و برخیها برای خوشطعمتر شدن به آن گوجه سبز هم اضافه میکنند. اگر در شرق تهران زندگی میکنید و به دنبال یک رستوران گیلکی باکیفیت هستید، آویشو یک انتخاب ایدهآل است. منوی غذایی متنوع، پرسنل خوشاخلاق، فضای لوکس و… از جمله مزایایی هستند که باعث میشوند، آویشو را برای میل کردن غذاهای گیلکی انتخاب کنید. بادمجان ترشی، سیر ترشی و هفت بیجار از جمله ترشی های خوشمزه مازندرانی ها هستند که در سفرههایشان یافت میشوند.
#1 رستوران ستاره سو تنکابن
در این رستوران انواع غذاهای گیلانی سرو میشود ولی بیشتر برای کبابهایش مشهور است. ماهیهای این رستوران و پیش غذاهای دلچسبش را نیز نمیشود نادیده گرفت. میرزاقاسمی، کدو بره، شامی و … از غذاهای نونی شمالی هستند که طرفداران بسیاری دارند. نکته قابلتوجه این است که شمالیها این غذاها را نیز بعضی وقتها با برنج سرو میکنند.