غذاهای محلی گیلان؛ لیست کامل غذاهای اصیل گیلانی-غذای های ارگانیک

شاید سه کاج را نتوان یک رستوران ساحلی در تنکابن معرفی کرد اما فاصله رستوران تا ساحل در حد چند قدم است. اگر میخواهید به رستوران سه کاج دسترسی داشته باشید، در بخش غربی تنکابن وارد بلوار شیرودی شوید و سپس زمانی که به فاصله 250 متری از میدان آزادی رسیدید، رستوران سه کاج را در قسمت جنوبی بلوار مشاهده خواهید کرد. همچنین از نظر گردشگران در مقابل رستوران فضای پارک خوبی هست و حتی در شلوغ ترین ایام هم جای پارک به راحتی در مقابل یا نزدیکی رستوران یافت می شود.

سس اکبر جوجه از ترکیب رب انار شیرین، لیموترش، زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل تهیه می‌شود. همانطور که از نام مجموعه مشخص است، در کافه رستوران دهکده قرار نیست مثل بسیاری از رستوران های منطقه فقط غذای ایرانی و نهایت چند غذای محلی سرو شود بلکه اینجا ما منویی متنوع داریم که غذا های ایرانی تنها بخشی از آن ها هستند. مثل همه رستوران های قلعه گردن، در کافه رستوران دهکده انواع چلوکباب ها شامل کوبیده، جوجه، شیشلیک، برگ، چنجه و غیره سرو می شود و در کنارشان هم برنج های کته قالبی زعفرانی صد در صد ایران و باکیفیت به همراه عطری دلنشین قرار داده می شود. به غیر از آن، زرشک پلو با مرغ، اکبر جوجه، مرغ، جوجه و کباب ترش هم غذا هایی هستند که در بخش ایرانی ها قرار میگیرند. ملاقورمه از قدیمی‌ترین غذاهای محلی مازندران محسوب می‌شود و در میان اهالی این منطقه شهرت خاصی دارد.

جالب است بدانید که مازندرانی‌ها این غذا را در بسیاری از مراسمات مذهبی مختلف و مناسبت‌های خاص طبخ می‌کنند. اگر گیاهخوار هستید و در عین حال وقت کمی هم برای پخت غذا در اختیار دارد، مجله خبری غذای های ارگانیک کدو بره مازندران می‌تواند یک انتخاب مناسب برای شما باشد. این غذا علاوه بر گیاهخواران مورد پسند بسیاری از افراد دیگر هم بوده و طعم لذت‌بخشی در اختیار شما قرار خواهد داد.

ترکیب سبزی و سیر را به همراه رب انار به مرغ در حال پخت اضافه کنید و اجازه دهید خورش روی شعله ملایم گاز خوب جا بیفتد و غلیظ و به روغن بیافتد. رستوران دهکده کمی جلوتر از این آبشار قرار دارد و بطور کلی هم فاصله رستوران تا قلعه گردن نزدیک به 500 متر می باشد. منوی نوشیدنی های گرم و سرد اینجا بسیار جذاب و دوست داشتنی هستند. بطور کلی، در بخش نوشیدنی های گرم ما چند مدل چای و دمنوش میبینیم و در کنار آن، کلی نوشیدنی که پایه آن ها قهوه است.

  • لطفا این دوست نویسنده رو یک سفر به گلستان بفرستید تا هم با غذاهای اینجا آشنا بشه و هم استان شمالی دیگه ایران رو ببینند.
  • در این مرحله می‌توانید محتویات گوجه فرنگی را نیز به آن اضافه کنید و 3/1 آب هم البته باید اضافه کنید تا مخلوط کن خیلی هم خشک نباشد.
  • برای درست کردن ناز خاتون از بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز رنده شده، آبغوره، نعنای خشک و رب انار استفاده می‌شود.

برای مطالعه مراحل طرز تهیه و جزییات درست کردن خورش باقلا قاتق روی لینک مطلب کلیک کنید. «سیر قلیه» یا «سیر چغرتمه» یک خورش خوشمزه گیلکی است که در فصل زمستان حداقل هفته ای یک بار سر سفره گیلانی‌ها حاضر است. کالری خورش سیر قلیه با این روش پخت چندان زیاد نیست و با خیال راحت می‌ توانید آن را میل کنید.

۱۵. مطنجن مرغابی و طرز تهیه آن

رستوران سنتی کلبه صبا تنکابن از نظر غذایی، رستوران تمام عیار است. اول از همه بگوییم که تمامی غذاهای رستوران از مواد اولیه مرغوب به صورت روزانه تهیه می شوند و سرآشپزان حرفه ای هم غذاهای رستوران را سرو می کنند. پرسنل رستوران آموزش دیده هستند و رستوران سنتی کلبه صبا از خدمات سرویس دهی مطلوبی حتی در روزهای شلوغ سال برخوردار است. اگر علاقمند به فست فود هستید به بخش فست فودی منوی رستوران مراجعه کرده و در میان انواع پیتزاها، ساندویچ ها، همبرگرها به همراه پیش غذاهای لذیذ را می توانید سفارش دهید.

بهترین غذاهای شمال ایران | بهترین غذای ایرانی استان‌های شمالی

اگر دوست دارید کبابتان ترش شود می توانید از رب انار و بهار نارنج در سس بیشتر استفاده کنید. با ترکیب گوشت، اسفناج تازه، سبزیجات معطر، سیر، نعنا، پیاز و هویج این غذای خوشمزه شمالی پخته می‌شود. از ترکیبات آن می توان به رب انار، گوشت راسته کبابی، رب آلو، آب انار و سبزی خرد شده مثل چوچاق اشاره کرد. همچنین همچنین در تهیه هالومی از انواع سس‌ها و سبزیجات استفاده می‌شود که ترکیب این دو کنار یکدیگر مسیر بسیار خوشمزه‌ای را ارائه خواهد کرد. این ترکیب واقعاً یک مزه به یاد ماندنی را برای شما به ارمغان می‌آورد که هیچ وقت فراموش نمی‌کنید. در ماه‌های گرم سال که به کشور قبرس شمالی سفر می‌کنید، خوردن هالومی بسیار دلچسب خواهد بود چرا که حالت خنک‌کنندگی دارد و دمای بدن شما را پایین می‌آورد.