شکر پلوشکرپلو یکی دیگه از غذاهای شیرین و محبوب شیرازیهاست. شیراز علاوه بر اینکه به شهر شعر و ادب معروف است، غذاها و خوراکیهای خوشمزهای هم دارد که نمیشود ازشان غافل شد. در واقع گندم و جو در دوغ پخته میشود و بعد در نور آفتاب خشک شده و هیزان را شکل میدهد. کردستان استانی با جاذبههای طبیعی بینظیر است که چشمهها، دریاچهها، غارها و آبشارهایش میتواند غافلگیرتان کند. سمبوسه جنوبی تنداکثر غذاهای جنوبی به تند بودنشان معروف هستند و یکی از این غذاهای تند و بسیار خوشمزه سمبوسه است.
طرز تهیه آش ترش مازندران
در این مطلب سعی کردیم لیست غذاهای ایرانی سنتی و محلی استان های مختلف را معرفی کنیم تا با نام و طرز تهیه برخی از آنها آشنا شوید. امیدواریم تلاش ما مورد استفاده و توجه شما عزیزان قرار گیرد. قورمه سبزی از آن نام های آشنای همه ما ایرانیان است غذای سنتی ایرانی و در عین حال خشوشمزه و همه پسند. غذایی که از کودکی با آن انس گرفته ایم و در لیست علاقه مندی هایمان قرار گرفته. این غذای جذاب و سنتی از ترکیب گوشت گوساله، لوبیا و سبزی مخصوص و لیمو امانی تهیه می شود. ولی حتما باید در نظر داشته باشیم که علاقه به غذاهای مختلف کاملا یک نظر شخصی است و نمیتوان آن را یک موضوع دسته جمعی دانست و طبق آن غذایی را به عنوان بهترین یا بدترین غذا انتخاب کرد.
خورشت قورمه سبزی
اگر به شیراز سفر کنید ولی شیرازی پلو را امتحان نکنید، سفرتان را نیمه کاره گذاشتهاید! یکی از خوشمزهترین و خوش عطرترین غذاهای استان شیراز، شیرازی پلو است. مواد اولیه این غذا برنج، مرغ، زرشک، زعفران، بادمجان و ماست است. اگر دقت کنید فقط بادمجان است که باعث تفاوت شیرازی پلو و ته چین شده است.
خوشبختانه در تعدادی از بهترین رستورانهای تبریز، غذاهای سنتی این شهر را پیدا میکنید. «علی بابا» این بار میخواهد سری به آشپزخانه تبریزی بزند و با مجله خبری غذای های ارگانیک شما از غذاهای سنتی این شهر سخن بگوید. از خوراک هایی بسیار ساده و در دسترس گرفته تا خوراک های مجلسی، همگی در لیست غذا های ایرانی دیده می شوند.
- در مرحله اول باید گوشتها را به ابعاد دلخواه خرد کرده، درون قابلمه قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید.
- در میان غذاهای مختلف کردستان شاید بتوان آشها را متنوعترین غذاهای محلی این استان دانست که اغلب از مواد بسیار ساده و در دسترس خانوارها نظیر دوغ، کشک یا گیاهان کوهی تهیه میشوند.
- قرمزه نخودچی از آن دسته غذاهایی است که هم میتواند با نان سرو بشه و هم با برنج.
- حدود ۲۵ دقیقه تا ۱ ساعت باید زمان دهید تا کوفتهها کاملاً نرم و آماده سرو شوند.
- حتماً میپرسید چرا؟ چون انگار واقعا ترکیبی از خورشت و ماست است!
- در مرحله بعدی بادمجانها با گوشتکوب برقی بهخوبی له کنید.
نحوه طبخ شیشلیک با دیگر کبابها قدری تفاوت دارد و در اغلب رستورانها بهترین کباب شیشلیک با دنده گوسفند با استخوان و روی حرارت مستقیم آتش تهیه میشود. تهدیگ مورد نظر خود را در قابلمه بچینید و سپس برنج و مواد گوشتی را بهصورت لایه لایه در قابلمه بریزید. در ابتدا شعله گاز را زیاد کنید تا بخار کند؛ سپس حرارت را ملایم کنید و دمکنی بگذارید تا گردو پلو برای نیم ساعت دم بکشد. دو لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و درب آن را ببندید تا گوشت روی حررات ملایم گاز بپزد. برای تهیه یک قورمه سبزی جا افتاده میتوانید یک بار سبزی را خوب سرخ کنید و سپس آن را با گوشت تفت دهید. قله ماسوا، یکی از غذاهای محلی ایلام است که با آش ماسوا تفاوت بسیاری دارد.
طرز تهیه جوجه کباب مجلسی