معرفی بهترین غذاهای ایرانی 40 غذای سنتی ایرانی سیری در ایران احمد فود-غذای های ارگانیک

گوشت را پاک کنید و بشویید و سپس بر روی تخته آشپزخانه با استفاده از یک چاقوی تیز به اندازه خورشتی آن ها را خرد کنید. همانطور که از نامش پیداست، ماده اصلی این غذا گوشت است که منبع غنی از پروتئین، مواد معدنی، ویتامین ها، آهن و روی است. فسنجان که به گیلان برمی‌گردد معمولاً در نواحی شمالی ایران بسیار ترش‌تر است، اما در بیشتر نقاط آن با مرغ، بوقلمون، اردک یا گوشت قرمز تلخ و شیرین است. قورمه سبزی با برنج سفید یا برنج زعفرانی سرو می شود و مطمئنا تجربه خوردن آن برای گردشگران و مسافران هیجان انگیز و فراموش نشدنی خواهد بود. ماست و خيار نوعی رایتای ایرانی یا هندی است که غالباً به عنوان پیش غذا عمل می کند که در تمام وعده های غذایی خانواده های ایرانی یافت می شود…. دوغ چیست؟ دوغ نوشیدنی نمکی است که از ماست گوسفند یا بز تهیه می شود و در ایران ، لبنان ، سوریه ، افغانستان و بالکان بسیار محبوب است.

اگر دوست دارید در کنار گردشگری‌های خود شهری را انتخاب کنید که برای شکم‌ گردی انتخاب خوبی باشد ما به شما کرمانشاه را پیشنهاد میکنیم. مردم کرمانشاه بسیار به خوراک خود اهمیت می‌دهند و دستور پخت اکثر غذای آنها به نحوی است که بسیار سالم و با مواد کاملا طبیعی طبخ می‌شود. پرورش دام با تغذیه طبیعی به طرز شگفت آوری طعم گوشت را دلچسب می‌کند. یکی از غذاهای بسیار معروف و پر کالری کرمانشاه دنده کباب است که غذایی اعیانی و بسیار خوشمزه به حساب می آید و در ابتدای لیست بهترین غذاهای ایرانی است.

معرفی بهترین غذاهای ایرانی 40 غذای سنتی ایرانی سیری در ایران

در ادامه، خوش طعم ترین کباب های ایرانی را معرفی می کنیم. ممنون ‌و خسته نباشید خیلی سایت خوب و مورد نیازی است کاش سایت را جهانی کنید ! ماهی شکم پر را هم در فر و هم بدون فر می‌توانید درست کنید. در ماهی شکم پر موادی مانند سیر، نعناع و جعفری به همراه گشنیز، انار جنگلی یا رب انار و گردوی خرد شده بریزید.

  • ولی اگر از اسم آن حدس زدید که ترش است در این مورد موفق بوده اید چون بی اغراق واقعا ترش است و اگر علاقه به غذاهای ترش دارید پیشنهاد میکنیم این خورشت بی نظیر را حتما امتحان کنید.
  • مرغ شکم پر یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که بیشتر برای پذیرایی از مهمان مناسب است.
  • گاهی برای طعم دار کردن این خورشت از زعفران و دارچین استفاده می‌کنند و بعضی اوقات برای ایجاد تعادل در طعم خورشت، کمی شکر به آن می‌افزایند.
  • آب دوغ خیار برای فصل تابستان یک گزینه عالی است که درست کردن آن برای یک ناهار تابستانه خالی از لطف نیست.

آش خشکبار، تله کنجی، تاماشی، آش هویج و جو، کوفته همدان و کباب سرداش از غذاهای پرطرفدار ایرانی استان همدان است. از جمله غذاهای پرطرفدار ایرانی لذیذ و بومی قزوین قیمه نثار، جوجه بروستد، دیماج، آش دوغ، شیرین پلو، کوکو شیرین است. قورمه سبزی با سبزی مخصوص شامل گشنیز، جعفری، شنبلیله و تره، گوشت قرمز، لوبیا قرمز یا چیتی، لیمو عمانی، پیاز، آبغوره و ادویه آماده می‌شود. سپس لوبیاهایی که از شب قبل خیس شده را با آب پخت تا نرم شوند.

برای تهیه مرغ شکم پر ابتدا، مرغ را پاک کرده و کلیه محتویات داخل آن را پاک کنید. سپس موادی مانند آب‌لیمو، دارچین، زعفران دم کرده و نمک و فلفل به همراه روغن مایع را قاطی کرده و به داخل و روی مرغ با یک فرچه آغشته کنید. بعد از اینکه پیازها کمی سرخ شدند، آن‌ها را به مرغ اضافه کرده و اجازه دهید کمی با هم جوش بخورند.

واقعیت این است که بخاطر تاریخ کهن ایران، لیست غذاهای ایرانی شامل تعداد پرشماری از غذاهای خوشمزه و جذاب مثل قیمه‌نثار، میرزاقاسمی، بریانی، فلافل، اناربیج و… «کوفته سبزی» یکی از غذاهای ایرانی و جزو غذاهای اصیل شیرازی‌هاست. همان‌طور که از اسم این غذای ایرانی مشخص است، در طرز تهیه این کوفته سنتی، سبزی به عنوان ماده اصلی استفاده می‌شود.

مخلوط کردن برنج با مواد دیگر و طبخ غذاهای جدید در کشورهای آسیایی رواج دارد برای مثال در غذاهای سنتی ارمنستان هم شاهد این موضوع هستیم. سبزی پلو نیز از همین دسته هاست و از ترکیب سبزی با برنج به دست می آید. سبزی پلو از آن نظر اهمیت پیدا می کند که آن را در شب عید نوروز می پزند و از میهمانان با این غذا پذیرایی می شود. این غذا با ماهی، مرغ یا گوشت قرمز و ماهیچه سرو می شود که بسیار خوش طعم می باشد. در شمال ایران سبزی پلو همواره در کنار ماهی و لیمو ترش تهیه می شود و ماهی را هم به صورت کبابی درست می کنند. غذا یک برگ از کتاب تاریخ، طبیعت و فرهنگ هر شهر و اقلیم است.

در ضمن اش کارده که کاملاً گیاهی و بسیار خوشمزه و مخصوص زمستان هست هم داریم. شله پرپینی هم داریم که مخصوص هندیجان هست از استان خوزستان. جوجه کباب را همراه با گوجه کبابی و برنج زعفرانی و کره می خورند که بسیار ترکیب خوشمزه ای است. انواع کباب و کوبیده در میان ایرانی ها و گردشگران نیز بسیار معروف و پرطرفدار می باشد.

«خورش فسنجان» در منوی غذای ایرانی، جایگاه ویژه‌ای دارد. در طرز تهیه خورش فسنجان، نکته مهم، به روغن افتادن غذا است. برای یک غذای شام مهمانی مجلسی طرز تهیه این غذای ایرانی خوشمزه را پیشنهاد می‌کنیم. از دیگر غذاهایی که به هر گردشگر خارجی که به ایران می آید، پیشنهاد می شود، چلو کباب کوبیده است. کبابها در ایران انواع بسیار مختلفی دارند که از میان آنها کباب کوبیده عمومی تر است. برای تهیه این غذای خوشمزه با برنج کته از سبزیجات معطر، گردو، رب انار به همراه مرغ استفاده می‌کنیم.

بدون چلو کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. کباب بسته به گوشت و نوع طبخش انواع مختلفی دارد که محبوب‌ترین آنها در میان ایرانی‌ها و توریست‌ها کباب کوبیده است. ترکیب کباب کوبیده، برنج زعفرانی، مجله خبری غذای های ارگانیک گوجه و فلفل کبابی همراه با دوغ و سبزی خوردن و یا حتی با نان داغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی در میان توریست‌ها به شمار می‌آید. ترکیب اصلی این غذا گوشت گوساله یا گوسفند، لپه، پیاز، لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی است.

۲۷-دم پختک