فلافل را با کاهو، گوجهفرنگی، خیار شور و سس مخصوص فلافل اهوازی یا سس انبه سرو کنید. برای آمادهسازی کشک سالاری، سیر رنده شده را در کمی روغن در یک قابلمه تفت دهید تا طلایی شود. برای تهیه گردو پلو با گوشت، مجله خبری غذای های ارگانیک گردوها را درشت خرد کنید و آنها را برای یک ساعت در آب خیس کنید تا پوست روی آنها بهراحتی جدا شود. گوشت رشتهای خرد شده را با فلفل سیاه و زعفران مخلوط کنید و برای چند ساعت کنار بگذارید تا مزهدار شود.
در میان غذاهای مختلف کردستان شاید بتوان آشها را متنوعترین غذاهای محلی این استان دانست که اغلب از مواد بسیار ساده و در دسترس خانوارها نظیر دوغ، کشک یا گیاهان کوهی تهیه میشوند. طبخ این آشهای لذیذ و سالم معمولا در فصل زمستان رواج دارد که برای سلامتی و بهبود سرماخوردگی موثر هستند. علاوه بر این، وجود مواد طبیعی و گیاهی نظیر نان محلی و کره، تخممرغ محلی، شیر، عسل و… شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان کردستان و طرز تهیه آنها آشنا شوید. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان سیستان و بلوچستان و طرز تهیه آنها آشنا شوید. استفاده از مواد اولیه تازه و طبیعی نظیر دانههای انار جنگلی در رب انار، گردو، شیر، کره، ماست، دوغ و روغن حیوانی باعث شدهاند که غذاهای سنتی این منطقه، ارگانیک و سالم باشند.
اگر طرفدار غذاهای دریایی هستید، پس ماهی صبور را حتما در لیست غذاهایی که باید تست کنید قرار بدهید. خورش به آلو اگر در فصل پاییز به یزد سفر کردید حتما خورش به آلو را تست کنید. این غذا با ترکیب ترش و شیریناش، طعم ملس خوشایندی دارد که از چشیدناش پشیمان نمیشوید.
طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز
در همین حین، گردوها را با سنگ گرد و مخصوص یا آسیاب پودر کنید تا گردوها به روغن بیفتند. پودر گردوی به روغن افتاده را با کشک خیس خورده مخلوط کنید و آنها را بسابید. سابیدن باید آنقدر ادامه پیدا کند تا کشکها از همدیگر جدا شوند. در این مرحله به کشکها آب اضافه کنید تا ذرات جداشده از کشکها در آب حل شوند. اگر از گوشت برای تهیه کشک سالاری استفاده نمیکنید، در پایان یک عدد تخممرغ همزده را در غذا بریزید و آن را پس از چند دقیقه سرو کنید. خراسان جنوبی در بخش جنوبی خراسان در شرق ایران، با قدمتی طولانی دارای غذاهای محلی بسیاری است که به شما پیشنهاد میکنیم حتما در سفر به این منطقه، آنها را مزه کنید.
مردم لرستان این آبگوشت را با اسم دوگوله دودار هم میشناسند. برای تهیه این غذا از گوشت آبگوشتی، نخود، لوبیا سفید، سیر، بادمجان، پیاز، کشک و نعناع استفاده میشود. در سفر به شهر شیراز کلم پلو مخصوص این شهر را فراموش نکنید. برای تهیه این غذا، کلم قمری را خرد کرده و با پیاز تفت میدهند.
باقالی قاتق از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن به شمال کشور برمی گردد. در ادامه گردشی خوشمزه مابین غذاهای سنتی کاشان میزنیم و چند تا از معروفترینشان را معرفی میکنیم تا با چشیدن این غذاها طعم خوشی به سفرتان ببخشید. البته لیست کاملتری از این غذاها را میتوانید در مطلب غذاهای محلی کاشان در مجله جاجیگا بخوانید. این غذا با ترکیب موادی همچون ماهی صُبور، سبزی پلویی، سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله)، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، تمبر هندی و رب گوجهفرنگی تهیه میشود. پودنی هم غذایی است که با گوشت ماهی پخته میشود؛ اما نوع کوسه سواحل کیش. برپومیان کیش برای این که بتوانند گوشت را کاملا بپزند ابتدا آن را در آبلیمو و زردچوبه میپزند.
سوتی پلو (شیر پلو)
تره، اسفناج و شنبلیله تفت داده شده را نیز بههمراه لیمو عمانی در یک ساعت پایانی پخت خورش در قابلمه بریزید تا یک خورش قورمه سبزی مجلسی داشته باشید. سعی کنید که لیمو عمانی را قبل از ریختن در خورش در آب جوش بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. نمک را در نیم ساعت پایانی به خورش اضافه کنید و طعم آن را بچشید تا در صورت نیاز به آن نمک یا فلفل بیشتری بزنید. در همین حین، یک عدد پیاز را خلالی کرد کنید و در تابه با زردچوبه و فلفل تفت دهید تا طلایی شود.
- برنج پخته شده با انواع خورش، کباب یا بصورت پلو مخلوط سرو می شود.
- این غذای خوشمزه که اصالت آن به شهر تبریز و خطه آذربایجان برمی گردد یک غذای سنتی و اصیل است که از گدشته در سفره های مناطق مختلف ایران جای خود را باز کرده است.
- انواع حبوبات مثل لوبیا قرمز، عدس و نخود، برنج را همراه با دوغ چکیده حسابی میپزند تا آش دوغ آماده شود.
- این غذای سنتی در اکثر مناطق ایران پخت میشود و هر شهر برای تهیه آن از روش یا مواد ویژهای بهره میگیرند.
- بعد از اینکه مواد دو تا سه دقیقه روی حرارت ماند، آنها را آبکش کنید.
- آش برنج، منبع غنی ویتامین B۱ است و سطح قند خون را تنظیم میکند.