لیست غذاهای ایرانی معرفی 230 غذای ایرانی خوشمزه کترینگ کیبو-غذای های ارگانیک

در این فرصت تا مرغ‌ها مزه‌دار شوند، باید آلبالوها را بشویید و هسته آن‌ها را با یکی از روش‌های هسته‌گیری آلبالو با سیخ چوبی یا نی شیشه‌ای خارج کنید. رویاها با تلاش، صداقت، تمرکز و پشتکار دست‌یافتنی هستند. هیچ‌گاه برای شروع دیر نیست و ما در فاینداتور بر آنیم تا عاشقان سفر را به رویای مسافرت‌های دل‌انگیزشان برسانیم. در نخستین تا آخرین تجربه سفرهای داخلی و خارجی همگام، همسفر و راهنمای شما خواهیم بود.

طرز تهیه کوفته انار و پسته مجلسی برای شب یلدا

در ماهیتابه کمی روغن ریخته و غوره‌ها را تفت دهید تا کمی آب میان غوره‌ها تبخیر شود. کمی بعد رب را به غوره‌ها اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت داده تا بوی خامی رب گرفته شود و خوش رنگ‌تر شود. برای تهیه غوره مسما ابتدا در ماهیتابه کمی روغن ریخته و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس مرغ‌ها را داخل ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا کمی مرغ‌ها تغییر رنگ دهند. تاکوی گوشت با نان مخصوصی به نام ترتیلا که U شکل است، درست می‌شود.

ماده اصلی در طرز تهیه خورش به آلو، همان طور که از اسمش هم پیداست، آلو و به هستند. می‌توانید این غذای ایرانی خوشمزه را ترش یا ملس درست کنید. میرزا قاسمی یکی از غذاهای محلی ایران، و از غذاهای سنتی استان گیلان است. این غذا با استفاده از بادمجان مجله خبری غذای های ارگانیک کبابی، گوجه، سیر تازه و تخم مرغ تهیه می‌شود و عطر و بوی دلپذیر بادمجان کبابی، آن را به یک غذای وسوسه‌انگیز تبدیل می‌کند. این غذای بی‌نظیر، هم به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود و هم می‌توانید آن را به عنوان غذای اصلی همراه با برنج میل کنید.

۵۵- سبزی پلو با ماهی

ممکن است نتیجه این جدول شما را شگفت‌زده کند یا برای فردی دیگر کاملا عادی به نظر برسد. در هر صورت تمام غذاهای ایرانی عطر و بوی بی‌نظیری دارند و بخشی از فرهنگ غذایی کشورمان محسوب می‌شوند. هر کدام از این غذاهای محبوب ایرانی طرفداران خاص خودشان را دارند. بسیاری از توریست‌ها، ایران را با غذاهای منحصر به فردش می شناسند و برای چشیدن طعم آن‌ها به کشورمان سفر می‌کنند تا با فرهنگ غذایی ما آشنا شوند. چه خوب است که ما هم انواع غذاهای محلی و سنتی کشورمان را بشناسیم و حداقل یک بار در عمرمان چشیدن طعم آن‌ها را تجربه کنیم. برای پیدا کردن هرکدام از این غذاها به لیست بهترین رستوران های تهران و شهرهای دیگر مراجعه کنید.

  • وجود چندین اقلیم مختلف بر تنوع غذاهای ایرانی می‌افزاید.
  • این غذا ها منبع فوق العاده ای از انواع ویتامین ها، پروتئین و کلسیم هستند.خوراک ها را می توان با سبزیجات یا گوشت، مرغ و ماهی طبخ کرد.
  • برای ادامه‌ی طرز تهیه کشک بادمجان بر روی لینک کلیک کنید.

در سس کوفته شیرازی، برخلاف دیگر کوفته‌ها، از مواد خود کوفته هم استفاده می‌شود و به همین خاطر هم به آش شباهت بیشتری دارد. بعد از پختن سس، کوفته‌ها را باید درست کنید و مواد میانی را در آن‌ها بگذارید و فرم دهید. برای ناهار یک روز سرد زمستانی یا بارونی پاییزی آش گزینه خوبی است. همراه با یک قاشق چایخوری نمک،اجازه می‌دهیم تا عدس‌ها بپزند. بعد ازینکه آب عدس‌ها به جوش آمد، همینطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، روی آن کفی تشکیل می‌شود که حتما باید این کف را با قاشق جمع کنیم. بعد از اینکه مقداری پیاز نرم شد، به آن زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با پیاز و زردچوبه کاملاً مخلوط و یکدست شوند.

کلم پلو

ابتدا آلبالوها را باید هسته گیری کنید و آن را با مقداری شکر روی گاز بگذارید تا پخته شود و در واقع مربای آلبالو آماده شود. مقدار شکر به شما بستگی دارد که دوست دارید آلبالو پلو شیرین داشته باشید یا ملس. گوشت چرخ‌کرده و پیاز و آرد نخودچی و ادویه‌ها را مخلوط و در ماهیتابه سرخ کنید.