کروسانها از خمیری متشکل از آرد، خمیر مایه، کره و بهصورت خمیر هزارلا تهیه میشود. به دلیل طعم شیرین و خوشمزه کروسان این نان را همراه با کره، مربا و قهوه، برای صبحانه یا میان وعده میتوان میل کرد. اما طعم دلنشین کروسان هنگام خوردن سختی طبخ آن را راحت می کند. این سس در بسیاری از کشورها همراه با اسپاگتی (پاستای رشتهای) سرو میشود. غذای ماکارونی در ایران نیز دقیقا همان ترکیب اسپاگتی با سس بلونز است. این سوپ متشکل از نودلهای رشتهای، کاری مرغ یا گوشت گاو و شیر نارگیل است.
این غذا از خمیر گرد و نازکی تشکیل میشود که روی آن گوشت چرخکرده و سبزیجات خردشده مانند پیاز، گوجه و جعفری میریزند. علیرغم اینکه این دسر حداقل از سال 1960 در ایتالیا سرو می شده است اما از دهه 90 میلادی و با ورود به آشپزی آمریکایی شهرت جهانی پیدا کرد. مواد مورد نیاز برای تهیه دسر پاناکوتا عبارتند از وانیل ، شکر سفید ، شیر کم چرب ، ژلاتین و خامه. پاناکوتا یکی از دسرهای خوشمزه ایتالیاست که با خامه و ژلاتین درست می شود. معنی نام این دسر در زبان ایتالیایی خامه پخته شده است. به علت وجود خامه بعنوان ماده اصلی بسیار خوش خوراک و پر کالری می باشد.
- این غذا را میتوان بهعنوان مخلفات برای شام یا حتی یک برانچ لذیذ سرو کرد.
- این دسر خوش طعم و دوست داشتنی از بیسکویت ساوویاردی، خامه، تخم مرغ و قهوه درست میشود.
- دانه بنه را هم به صورت رسیده و هم به شکل نرسیده (کال-خام) میتوان مصرف کرد.
- هر لقمه از جامبالایا را که در دهانتان میگذارید، با طعمهای مختلفی از بوی تازه برنج، تکههای ترد گوشت و سوسیس گرفته تا عطر سیر و شوری میگو روبهرو میشوید.
پنیر ملایم در این غذا معمولا در ماهیتابه تفت داده میشود و سپس با مربای نوعی تمشک قرمز، سرو میشود. سیار خوشمزه متشکل از شکر یا عسل و بادام آسیابشده و گاهی روغن یا عصاره بادام یا گلاب است. مارزیپان را معمولا بهعنوان دسر سرو میکنند و از رایجترین انواع آن میتوان به مارزیپان با روکش شکلات و مارزیپانهای کوچک بهشکل میوه و سبزیجات اشاره کرد. ماکارون را میتوان از محبوبترین سوغات فرانسه برشمرد. این شیرینیهای کوچک و رنگارنگ در طعمهای مختلفی پخته میشوند. این دسر شهرت جهانی داشته و بنا به ذائقه های مختلف با انواع پنیرها تهیه می شود.
۳۳. خوراک کیمچی؛ خوراک ملی کُرهای
ترکیه همسایه ایران است و برای ایرانیها یکی از پرطرفدارترین مقصدهای سفر محسوب میشود. همسایگی باعث شده ذائقهی مردم این کشور به مردم کشور ایران نزدیک باشد و اکثر غذاهایشان باب میل ایرانیها باشند. خوراکیهای ترکیه، بسیار متنوع و خوشمزهاند و از جاذبههای گردشگری این کشور محسوب میشوند. پیراشکی گوشت غذایی ساده و درعین حال مناسب برای مهمانی است و با این دستور پخت میتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن آن را تهیه کرده و از طعم عالی پیراشکی لذت ببرید. حمص یا هوموس که از ارده نخود تهیه میشه، در خاورمیانه بسیار محبوب است. این غذا در کشورهای مختلف با غذاهای متنوع مثل کباب، فلافل و کوفته سرو میشه.
طرز تهیه مرغ تندوری ( هند )
ممنون از زحمتی که کشیدین ولی تو قسمت هرمزگان حقیقتش خود من که هرمزگانی ام جز یکی دو مورد اسم بقیه غذاها رو اصلا نشنیدم. خواستگاه این پیتزا شهر ناپل در جنوب ایتالیا می باشد. درباره پیتزا مارگاریتا روایتی وجود دارد بدین صورت که در سال 1889 به افتخار سفر ملکه ایتالیا مارگریتا ماریا ترزا به شهر ناپل این پیتزا طبخ و نام گذاری شد. چای زعفران با کمی دارچین، هل، لیمو، گل رز، نعناع یا زنجبیل به همراه چای سفید یک نوشیدنی شاداب کننده و تقویت کننده روحیه است.
قابلی پلو (افغانستان)
اصلا هم شباهتی به بشقاب های سبزیجات و سبکی که این روزها مصرف می شوند، ندارد. به عنوان مثال، در نواحی آمریکای شمالی می توانید غذاهایی مثل لابستر یا تو چودر خرچنگ را پیدا کنید. در مناطقی مثل نیوجرسی، پنیسیلوانیا و اطراف چنین ایالاتی می توانید استیک پنیر، ساب ساندویچ یا هوگی را هم ببینید.
ایتالیا یکی از کشور های غنی در فرهنگ آشپزی و تغذیه است که تنوع غذایی و شیرینی های آن شامل طعم های بینظیری بوده و در سراسر دنیا دارای جایگاه مناسبی می باشند. تارت بستنی ایتالیایی نیز یکی از همین شیرینی های خوشمزه این کشور است. اسوبوکو مغز ران یا فیله ی گوساله است که به روش مخصوصی پخته و طعم دار می شود. نوکی یا نیوکی نوعی غذای خمیری و خوش طعم است که برای پخت مجله خبری غذای های ارگانیک آن از آرد سمولینا و گندم استفاده می کنند. نوکی را در هر شهری از ایتالیا به روشی خاص می پزند؛ اما در دستور پخت اصلی آن آمده که باید از سیب زمینی، تخم مرغ، پنیر و پودر مخصوص پخت نان هم استفاده شود. از دکه های معمولی گرفته تا رستوران درجه بالا، مکان های زیادی برا سرو اسپاگتی کاربونارا وجود که بهترین آنها رستوران های داوینچی، روسکیولی، واسچلو و … هستند.