از لیمو عمانی سیاه برای تهیه خورش قورمه سبزی استفاده کنید. شما میتوانید در ۱۰ دقیقه آخر پخت، یک یا دو عدد هل را به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری به غذا بدهد. خورش قیمه از حدود ۸۰ تا ۹۰ سال پیش، بهعنوان یک غذای نذری در میان ایرانیان شناخته میشود. شما میتوانید ترخینه جامد را در خانه تهیه کرده یا بهصورت آماده از عطاریها خریداری کنید، البته باید در نظر داشته باشید که درست کردن ترخینه جامد، حدود هفت روز زمان میبرد. با ما همراه باشید و با طبخ این آش ایلامی مقوی از سرماخوردگی و آنفلونزا دوری کنید. شما میتوانید همراه با رب، چند عدد گوجهفرنگی را نیز سرخ کنید و در خورش بریزید.
یک تابه را روی حرارت بگذارید و پس از داغ شدن در آن روغن بریزید تا گرم شود. سپس تکههای مرغ را با مقدار مناسبی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا مرغها طعم بگیرند و سرخ شوند. مجله خبری غذای های ارگانیک اگر میخواهید از ران مرغ برای تهیه این غذا استفاده کنید، آنها را با ادویهجات بپزید یا سرخ کنید. پس از سرخ شدن تکههای مرغ، شعله گاز را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
دمی لخلاخ یک پلوی دمی محبوب و پرطرفدار بوشهری است که اصلش به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس برمیگردد و در اکثر شهرهای استان بوشهر پخت میشود. با اجاره سوئیت در بوشهر اقامتی دلچسب و به یادماندنی در این شهر را تجربه کنید و از طعم غذاهای دریایی و خاص بوشهر لذت ببرید. پیشنهاد میکنم سراغ این غذای معروف و خوشمزه را از رستورانهای سنتی کاشان بگیرید. باسترماپلو یا باسدیرماپلو، یک غذای خوش رنگ ولعاب اردبیلی که پیشینهاش به باکو میرسد و طعم لذیذش تا همیشه ته ذهنتان باقی خواهد ماند. یکی دیگر از غذاهایی که حتما باید در اردبیل آن را بچشید، ترشی قورمه است؛ چون این غذا فقط خاص اردبیل است در شهر دیگر آن را پیدا نمیکنید.
- خبیصه نوعی حلوای عربی است که طرز تهیه آن هم بسیار آسان است.
- سپس کره را به تکههای کوچکی تقسیم کرده و در قسمتهای مختلف برنج قرار دهید.
- در انتها یک قاشق غذاخوری گلاب یا نصف قاشق چایخوری گل محمدی را در قابلمه بریزید و پس از چند دقیقه، خورش قیمه را در ظرف سرو بکشید.
- خورش ساک یک خورش خوش عطر و طعم گرگانی است که بیشتر در مراسمات مذهبی و نذریها پخته میشود و طعم اصیل این غذای محلی را فقط در استان گلستان میتوانید بچشید.
- قوروت بادمجان با کشک بیرجندی معروف به قروت درست میشود که در صورت عدم دسترسی به آن، باید خودتان آن را در خانه تهیه کنید.
سپس از مواد داخل قابلمه درون فلفل دلمهایها پر کنید و درون فر قرار دهید. فلفل دلمهایها را به همراه مقدار آب در یک قابلمه دیگر بریزید. در مدتی که گوشت در حال پخته شدن است باید بادمجانها را پوست بکنیم، از وسط نصف کنیم و در یک تابه سرخ نماییم. در ظرف دیگری عدسها را به همراه مقداری آب پخته و سپس آبکش میکنیم. لپهها را به قابلمه اضافه کرده و سپس مقداری رب گوجه فرنگی به خورش اضافه کنید.
در پخت غذاهای مشهدی از مواد غذایی تازه و درجهی یک استفاده میشود و در نتیجه همیشه طعم و عطری خوب و خاطره انگیز دارند. امکان ندارد غذاهای محلی و خوشمزه مشهد را تست کنید و تعریف نکنید. در سفر به مشهد علاوه بر زیارت و گشت و گذار در مراکز خرید، میتوانید غذاهای سنتی خوشمزه این شهر را امتحان کنید و از طعم دلچسب این غذاها لذت ببرید. فرهنگ غذایی مردم در هر کجای دنیا، بخش مهمی از فرهنگ آن منطقه است. آداب و رسوم تهیه غذا، طعم غالب غذاها، موادی که بیشتر استفاده می شوند، شیوهی طبخ و مصرف، غذاهایی که به مناسبت های مختلف پخته میشوند و …
شناخت انواع پارچه
غذاهای معروف اصفهانی طیف وسیعی از غذاهای معروف و کمتر شناختهشده را در بر میگیرند که اغلب به دو دسته تقسیم میشوند؛ غذاهایی که پخته و کوبیده میشوند و غذاهای شل، آبدار و آشمانند. در واقع، غذاهای اصفهان معمولا از ترکیب حبوبات و گوشت تشکیل میشوند که بهصورت لهشده درمیآیند و با نان تازه و سبزی خوردن سرو میشوند. در این میان غذاهای گرمی شبیه به سوپ و آش نیز وجود دارند که باز هم گوشت نقش پررنگ و مهمی در آنها ایفا میکند.