طرز تهیه خورش ماست در شهرهای شمالی و همدان هم مشابه است و شکر، خلال یادام و پسته جزو اصلی آن به شمار میروند. این غذا برای استان خراسان است که به خربزههای خوبش بسیار معروف است. ترکیب تخم خربزه بوداده شده به همراه کشک و پیاز داغ به یکی از چندش آورترین غذاهای ایرانی تبدیل شده است.
دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا
آب پیازها را بگیرید و به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید. رولت گوشت یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که با گوشت چرخ کرده درست میشود. مرغ ناردونی (مرغ اناری) با انار دانه شده ملس درست میشود.
- در مطلب زیر طرز تهیه چند نوع اشکنه خوشمزه را خواهید دید.
- نام دیگر مرصع پلو، پلو نگین کار است که یک غذای شیک و مجلسی است که در بیشتر مهمانیها درست میشود.
- کلم پلو یک غذای شیرازی است اما در اکثر شهرها درست میشود.
- آبگوشت قنبید یا آبگوشت قنبیت غذای محلی استان قم بوده که قُمنَبیت به معنای نبات قم است، البته کلمه صحیح آن قُنَبیط است.
- ران یا سینه مرغ، برنج، زرشک، شکر، کره، پیاز و ادویهجات مواد اولیه اصلی این غذا را تشکیل میدهند.
سپس برنج را با ماست، زرده تخممرغ، زعفران و زردچوبه مخلوط کرد. پخت ته چین بسته به ضخامت آن یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان میبرد. حالت ته دیگی این غذا یکی از دلایلی است که چین را به یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی تبدیل میکند.
ته چین مرغ از ترکیب ماست چکیده، زرده تخم مرغ، برنج، زعفران و برنج درست میشود. برای تهیه آن ابتدا مرغ که ترجیحاً سینه مرغ است را میگذاریم با پیاز و سیر بپزد. برای ادامهی طرز تهیه باقالی پلو با مرغ اینجا کلیک کنید. اگر به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه میگردین ما خورشت به آلو را به شما معرفی میکنیم که با گوشت گوسفندی درست میشود. خورشت به آلو مواد اولیه زیادی نمیخواهد و برای غذا برای ناهار مناسب است.
قابلمه را با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید تا آلبالو آب بیندازد و بجوشد. سپس آلبالوها را آبکش کنید و آب آن را نیز جداگانه در ظرف بریزید تا بعداً برای تهیه شربت آلبالو و یا رنگ دادن به برنج آلبالو پلو استفاده کنید. برای مطالعه ادامه طرز تهیه ته چین مجله خبری غذای های ارگانیک آلبالو خانگی به ۳ روش مختلف با مرغ یا گوشت میتوانید رو لینک مقاله طرز تهیه ته چین آلبالو کلیک کنید. در طرز تهیه خورش لوبیا چیتی میتوانید به دلخواه از گوشت یا قارچ استفاده کنید. این خورش لذیذ برای روزهای فصل زمستان یک انتخاب بسیار خوب است.
به دلیل همین تنوع و گستردگی است که در حال حاضر تهیه و تدارک غذاهای سازمانی و شرکتی یکی از سخت ترین مشاغل موجود در دنیا است. یکی از اصیل ترین گزینه ها در لیست غذاهای ایرانی ، آبگوشت است. در سال های گذشته معمولا برای مهمانی های خانوادگی دیگ آبگوشت بار می گذاشتند.
سبزی پلو با ماهی ؛ دیدار در شب عید
برای ادامه مطلب طرز تهیه غوره مسما به روش گیلانیها اینجا کلیک کنید. برای شروع کار همانند پخت اکثر خورشتها باید پیاز داغمون رو آماده کنیم. پیاز را نگینی خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود.