پس ایران کو؟ مگه میشه نام کشور ما در این لیست با عنوان “کشوری با لیستی از لذیدترین غذاهای دنیا” نباشه . لا اقل اگر در اون مقاله نبوده شما بصورت جداگانه مقاله منتشر کنید برای شناساندن یکی از وسوسه برانگیزترین دلایل گردشگری در ایران. رامن ژاپنی از رشته فرنگی چینی تشکیل شده که همراه با نوعی سوپ حاوی گوشت، برنج و سس سویا سرو میشود. مردم نواحی مختلف ژاپن، انواع گوناگونی از رامن را درست میکنند. شاید طبخ این غذای سنتی یونانی و چیدن لایههای آن، کاری زمانبر به نظر بیاید، اما مطمئن باشید که طعم و مزه آن بهقدری لذیذ است که بهمحض خوردن آن، پاداش زحمتی که کشیدهاید را خواهد گرفت. سمبوسه، یک غذای نانی لذیذ و قابل حمل است که داخل آن را با موادی چون سیبزمینی، پیاز، گشنیز، فلفلهای چیلی سبز، نخود فرنگی و ادویهجات هندی پر میکنند.
طعم محبوب و پرطرفدار سوپ پیاز فرانسوی، حاصل ترکیب پیازهای کاراملی شده، برش نان فرانسوی و پنیر برشتهشده روی آن است. خاچاپوری به معنی نان پنیری، یکی از غذاهای سنتی، مشهور و غذای ملی گرجستانی است. خمیر این نان در حین پخت پف کرده و بهشکلهای مختلفی درمیآید. از دیگر ترکیبات این نان میتوان به پنیر و تخممرغ اشاره نمود.
۵- کوردن بلوی مرغ (Chicken Cordon Bleu)
از ترکیب نودل، کمی روغن زیتون، مقداری سیر، شاید یک تکه گوجه فرنگی و یک برش گوشت گوساله یک غذایی اشرافی خواهید داشت که پختن و خوردن آن نیز بسیار ساده است. از ریزوتو پنیری تا گوشت سرخ شده ترد، غذاهای ایتالیایی طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارند. یونان علاوه بر آب های آبی و سواحل زیبا، به خاطر زیتون، پنتیر فتا، سالادهای رنگارنگ و کباب های خوشمزه اش شناخته می شود. زیتون یکی از مهم ترین صادرات یونان به شمار می آید که یکی از سالم ترین مواد خوراکی است. سوپ ها و دلمه های سنتی این کشور شما را به زندگی در یونان باستان می برد. غذاهای ایرانی جزء محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاها در سراسر دنیا می باشند.
.هوموس(Hummus)، بهترین غذای مردم خاورمیانه
خاچاپوری یکی از نان های محبوب و پرطرفدار در رستورانهای گرجستان و دکههای غذای خیابانی است. اهمیت نان خاچاپوری به عنوان یک غذای ملی بسیار بالا است. به طوری که هزینه تهیه این غذا با عنوان «شاخص خاچاپوری»، معیار تعیین تورم در شهرهای مختلف گرجستان است.
در این غذا مرغ آغشته به روغن رو به صورت کامل در ظرف قرار داده و میپزند، سپس اون رو قطعه قطعه کرده و همراه برنج میپزند. غذای سنتی یونان که با بادمجان، پیاز و گوشت با سس بیشامل (سس سفید داراى شیر و آرد و خامه) سرو میشه. لیست انواع غذاهای ایتالیایی خوشمزهدر این مطلب بهترین غذاهای ایتالیایی را با یکدیگر بررسی کرده و به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. این غذا را در نقاط مختلف بنابر ذائقه آن منطقه به طرق گوناگونی طبخ میکنند.
- بورک در کشور بوسنی و هرزگوین بهشکل مارپیچ در سینیهای بزرگ، تهیه میشود.
- خا سوئی، یک سوپ نودل متشکل از نودلهای رشتهای، کاری مرغ یا گوشت گاو و شیر نارگیل است و با مخلفات متنوعی مانند آب لیمو سرو میشود.
- این نان به طور معمول با ترکیبی از آرد نرم و سخت گندم، مخمر، آب، نمک و روغن زیتون بکر با کیفیت بالا ایجاد می شود.
- مواد اصلی این پیتزا شامل خمیر پیتزا ، سوسیس ، پنیر موزارلا ، روغن ، رب گوجه فرنگی ، ریحان ، پونه کوهی ، پودر سیر ، پودر پیاز و فلفل سیاه می باشد.
این محصول غذایی ارزشمند در ایران و جهان به دلیل شرایط خاص تولید و فرآوری توسط تعداد بسیار محدودی از شرکت ها تولید می گردد. آدامس طبیعی علاوه بر ارزش غذایی دارای خواص دارویی و درمانی بسیار زیادی نیز می باشد. زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است. این غذا از محبوبیت بسیار خاصی در میان ایرانیان برخوردار است.
غذاهای ایرلندی ریشه در تاریخ و سنتهای دیرینه این کشور دارد که تلفیقی از آشپزی انگلیسی و اسکاتلندی است. دوبلین کادل، یک خوراک آرامپز و متشکل از سوسیس، کالباس بیکن و سیبزمینی است. ترکیب مجله خبری غذای های ارگانیک این مواد اولیه ساده در قابلمه، در نهایت به خوراکی بینظیر و منحصربهفرد منجر خواهند شد. یک کاسه خوراک کادل، مانند یک آغوش گرم است، وقتی در عصری سرد، خیس از باران به خانه باز میشد.
گولاش، یکی از شناختهشدهترین غذاهای مجارستانی است. اما باید بدانید که در این کشور یک گولاش واقعی، خورش نیست، بلکه یک سوپ مقوی و سالم، متشکل از پاپریکای فراوان و پیاز، هویج، گوشت گوساله و گاهی گوسفند، سیبزمینی و رشتهفرنگی است. طعم گولاش بسته به نوع پاپریکایی که استفاده میکنید، میتواند بسیار تند، شیرین و نیمهشیرین باشد.